• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Γιορτάζουν 9 χρόνια έγγαμου βίου

    • NewsRoom
    κειτ μιντλετον

    Η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέιμπριτζ, Κέιτ και Ουίλιαμ


    Ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, καθώς πριν από 9 χρόνια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον συγγενών και φίλων, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.

    Ο παραμυθένιος τους γάμος τελέστηκε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και είχε μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί προκειμένου να δει από κοντά τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

    Η τότε «κοινή θνητή», Κέιτ Μίντλετον, που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Ουίλιαμ, έλαμπε με ένα εντυπωσιακό νυφικό Alexander McQueen.

    Μάλιστα, σήμερα μοιράστηκαν στο λογαριασμό τους στο Instagram μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους για να τιμήσουν την επέτειό τους και να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τις ευχές τους.

    «Πριν από 9 χρόνια σαν σήμερα – σας ευχαριστούμε για όλα τα υπέροχα μηνύματα για την επέτειο γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ», γράφει η λεζάντα.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ γνωρίστηκαν το 2001 στο Πανεπιστήμιο και μετά από χρόνια και αρκετούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αποφάσισαν να πανρευτούν.

    Πλέον έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις.



    ΣΧΟΛΙΑ