• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

    • NewsRoom


    Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

    Την ανακοίνωση έκανε εκπρόσωπος του ζεύγους, στην οποία αναφέρεται ότι «ο Άρτσι θα γίνει σύντομα μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί».

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Μάιο του 2019, με τον ερχομό του Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ, ο οποίος είναι προς το παρόν έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου αν και δεν διαθέτει κάποιον τίτλο ευγενείας.

    Τον Ιανουάριο του 2020 το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως παραιτείται από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και λίγο αργότερα μετακόμισε μόνιμα στις ΗΠΑ, σε μία έξοδο με άφθονο παρασκήνιο.

    Τον περασμένο Νοέμβριο, η Μέγκαν αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος για δεύτερη φορά το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο, απέβαλε τον Ιούλιο την ώρα που φρόντιζε τον Άρτσι.

    «Ήξερα πως, την ώρα που κρατούσα σφιχτά στην αγκαλιά μου το πρώτο μου παιδί, έχανα το δεύτερο. Το να χάνεις ένα παιδί σημαίνει πως κουβαλάς μια αβάσταχτη θλίψη, την οποία πολλές έχουν περάσει αλλά λίγες έχουν μιλήσει για αυτήν», έγραφε η Μέγκαν στους New York Times. Ο Χάρι και η Μέγκαν ζουν πλέον στην Καλιφόρνια, όπου διατηρούν στενή επαφή με τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ και αρκετούς φίλους του ζευγαριού.

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

    Διαβάστε επίσης:

    Βρετανία: Nίκη για την Μέγκαν Μαρκλ στην δικαστική μάχη της με την Mail on Sunday

    Κέιτ Μίντλετον: Η απρόσμενη έκπληξη της Μέγκαν και του Χάρι για τα γενέθλιά της

    Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος και απέβαλε



    ΣΧΟΛΙΑ