• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Η απρόσμενη έκπληξη της Μέγκαν και του Χάρι για τα γενέθλιά της

    • NewsRoom

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι


    Τι κι αν έχουν παραιτηθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα και ζουν πλέον με τον δικό τους τρόπο στο Λος Άντζελες; Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ξεχνούν την οικογένειά τους και τα σημαντικότερα γεγονότα.

    Πηγές του US Weekly αναφέρουν ότι έστειλαν δώρο-έκπληξη στην Κέιτ Μίντλετον για τα 39α γενέθλιά της, κάτι που φανερώνει ότι οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά απ’ ό,τι φημολογείται.

    Η δούκισσα του Κέιμπριτζ γιόρτασε την ημέρα των γενεθλίων της ιδιωτικά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά τους στο εξοχικό της οικογενείας, στο Νόρφολκ. Από τον Χάρι και τη Μέγκαν, η Κέιτ έλαβε μια κάρτα και διάφορα δώρα.

    Από την άλλη, ο Ουίλιαμ χάρισε στην Κέιτ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια και ζαφείρια.

    «Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Η Κέιτ δεν περίμενε τίποτα από το ζευγάρι», αναφέρει η ίδια πηγή.

    Σύμφωνα δε, με την ειδικό σε θέματα βασιλικής οικογένειας Κέιτι Νικόλ, οι οικογένειες είχαν «τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά και μέσω βιντεοκλήσεων» κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπου αντάλλαξαν μάλιστα και δώρα.

    «Οι σχέσεις τους είναι πολύ καλύτερες από ότι στο παρελθόν», δήλωσε η Νικόλ στο Entertainment Tonight. Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι «Καταρχήν μιλάνε και πάλι και όχι απλά μιλάνε, αλλά το κάνουν σε τακτική βάση. Ήταν σε επαφή και στην διάρκεια των γιορτών».

    κειτ-μιντλετον-πριγκιπας-λουις-ουιλιαμ

    Ωστόσο, η ίδια τόνισε ότι η σχέση μεταξύ των αδελφών δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει ξανά τόσο στενή όσο στο παρελθόν. Η ειδικός είπε ότι υπάρχει «ένας ωκεανός» μεταξύ των δύο οικογενειών, προσθέτοντας πως τα αδέλφια είναι «σε διαφορετικά μονοπάτια και πρόσθεσε πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι «προσπαθούν» να κάνουν ακόμη ένα παιδί, γιατί θα ήθελαν να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον Άρτσι.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν Μαρκλ ζουν στο πολυτελές αρχοντικό τους στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, μαζί φυσικά με τον 1,5 έτους γιο τους, Άρτσι. Πρόσφατα, η Μέγκαν μοιράστηκε δημόσια ότι ενώ ήταν έγκυος, απέβαλε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

    Διαβάστε επίσης:

    Μια μεγάλη απόφαση από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν

    Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ουίλιαμ και της Κέιτ – Αφιερωμένη στους εργαζομένους της πρώτης γραμμής

    Ελισάβετ-Φίλιππος: Εμβολιάστηκαν και το κοινοποίησαν



    ΣΧΟΛΙΑ