• LIFE&STYLE

    Power of Love: Πρώην παίκτες «καρφώνουν» την παραγωγή – Απίστευτες αποκαλύψεις (pic& video)

    • NewsRoom
    power of love

    Power of Love Gala


    Απίστευτες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ριάλιτι αγάπης, Power of Love και τις συνθήκες διαβίωσης των παικτών που είναι μέσα στο σπίτι της αγάπης και συμμετέχουν στο ριάλιτι. Όσο προχωρούν τα επεισόδια και το ριάλιτι πλησιάζει στο τέλος του, όλο και περισσότεροι παίκτες που έχουν αποχωρήσει προχωρούν σε αποκαλύψεις που σοκάρουν.

    Τελευταίο περιστατικό, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ήταν η είδηση ότι η Κατερίνα Σαββοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, το οποίο επιδεινώθηκε αισθητά κατά την παραμονή της στο σπίτι της αγάπης, με την παίκτρια να αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

    Όπως έγινε γνωστό, η Κατερίνα αντιμετωπίζει ένα γυναικολογικό πρόβλημα υγείας, το οποίο είχε αναφέρει στην παραγωγή, με την είσοδό της στο παιχνίδι.

    Ωστόσο, δεν φαίνεται να δέχθηκε κάποια ιδιαίτερη μέριμνα, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας της να επιδεινωθεί και να την αναγκάσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, η κακή σίτιση είναι η κύρια αιτία που επιβάρυνε την υγεία της Κατερίνας, ενώ υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι αρνητικό για τη σίτιση των παικτών, αφού προ ορισμένου διαστήματος είχε γίνει γνωστό ότι αρκετοί από τους παίκτες είχαν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από τροφική δηλητηρίαση. Αναφορικά με την παίκτρια, έγινε επιπλέον γνωστό ότι, λόγω της κακής τροφής, η παίκτρια σταμάτησε να τρώει, με αποτέλεσμα να χάσει πολλά κιλά. Μάλιστα τώρα, ενώ πρέπει να χειρουργηθεί για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, οι γιατροί περιμένουν να ανέβει λίγο ο αιματοκρίτης της, διορθώνοντας τη διατροφή της, ώστε να μπορέσει, στη συνέχεια, να εισαχθεί στο χειρουργείο.

    Η παίκτρια μάλιστα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, εξηγώντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και τα εμπόδια που της προκάλεσε η παραγωγή στο να λύσει το πρόβλημά της, χωρίς να χρειαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Δείτε όσα είπε η παίκτρια στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

    Για το θέμα της Κατερίνας μίλησε και η πρώην συμπαίκτριά της, Έλενα Πολυχρονοπούλου, στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Ευτυχείτε», καταγγέλλοντας ότι η κατάσταση της Κατερίνας είναι αρκετά σοβαρή και ρίχνοντας τα βέλη της στην παραγωγή του παιχνιδιού. Εν συνεχεία, η «επίθεση» προς την παραγωγή συνεχίστηκε από τον πρώην σύντροφο της Έλενας μέσα στο παιχνίδι, Φίλιππου Αρβανίτη, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση, με την οποία αποκάλυψε ότι η παραγωγή τον άφησε εκτεθειμένο, αρνούμενη να του παραδώσει το αντίγραφο του συμβολαίου που υπέγραψε και ζήτησε.

    Όπως έγραψε ο πρώην παίκτης στην ανάρτησή του: «Φίλιππος αφού τον γ…. με το μοντάζ από τα τέλη Γενάρη: θέλω το συμβόλαιο. Απάντηση παραγωγής: Είναι στην Αθήνα. Φίλιππος κατόπιν συνεννόησης με την παραγωγή αποχώρησε και βρέθηκε στην Αθήνα: Θέλω το συμβόλαιο. Παραγωγή: Είναι στην Τουρκία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Αρβανίτης.

    Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του πρώην παίκτη:
    πολ
    H ανάρτηση του Φίλιππου Αρβανίτη



    ΣΧΟΛΙΑ