• LIFE&STYLE

    Power of Love: Απίστευτη κόντρα και μια ανατρεπτική αποχώρηση στο αυριανό Gala

    power of love

    Power of Love Gala


    Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει την τελευταία εβδομάδα ανάμεσα στο σπίτι των ανδρών και τη Ρεγγίνα. Στο φόντο της διαμάχης αυτής, ερωτικά καβγαδάκια, αλλά και μια αποχώρηση που δεν περιμένουμε.

    Μια κόντρα που ξεκίνησε ήπια από την περασμένη εβδομάδα προβολής επεισοδίων του ριάλιτι αγάπης, Power of Love, ήρθε αυτή τη βδομάδα να κλιμακωθεί, φτάνοντας στο απόγειο της έντασης, με απρόβλεπτες συνέπειες για τη συνέχεια. Ο λόγος για την εκρηκτική παίκτρια Ρεγγίνα Γκαïνά, η οποία όπως φαίνεται, έχει καταφέρει να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια σχεδόν όλων των αντρών παικτών, με τη συμπεριφορά που επιδεικνύει τελευταία. Η Ρεγγίνα, όντας σε άμυνα την προηγούμενη εβδομάδα, άρχισε να παίρνει τις αποστάσεις από κάποια άτομα ή να είναι λίγο πιο αυστηρή στο πώς σχολιάζει τις εξελίξεις του σπιτιού.

    Το ξεκίνημα αυτής της διένεξης φαίνεται ότι έκανε και πάλι ο Bill Σαντριάς, που έχει πυροδοτήσει τις περισσότερες από τις εντάσεις που έχουν ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό. Ο Bill κατηγόρησε τη Ρεγγίνα, σε μια συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες με τη Μαρία, ότι μιλάει με έναν παίκτη του ρουμάνικου Power of Love και, επομένως, δεν έχει θέση στο σπίτι, εφ’ όσον δεν αναζητά ερωτικό ενδιαφέρον μέσα σε αυτό. Η Ρεγγίνα φάνηκε να ενοχλείται από την αποκάλυψη αυτή που έκανε ο Bill, παραδέχτηκε ωστόσο ότι πράγματι συνομιλεί με έναν ξένο παίκτη. Από την αποκάλυψη αυτή και μετά, η παίκτρια πέρασε στην αντεπίθεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μάλιστα αποτελεί το γεγονός ότι, στο τελευταίο Gala, όταν η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε ότι ο Παύλος Παπαδόπουλος αποχωρεί από το παιχνίδι, η Ρεγγίνα γέλασε ειρωνικά, αντίθετα με όλους τους υπόλοιπους παίκτες, που στενοχωρήθηκαν. Αυτό φαίνεται να ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους άνδρες παίκτες, που από τη στιγμή εκείνη και μετά ξεκίνησαν μια ομαδική επίθεση εναντίον της.

    Ταυτόχρονα, η νέα παίκτρια που μπήκε αυτή την εβδομάδα στο σπίτι της αγάπης, η Έλενα, φαίνεται ότι έφερε επιπλέον αναστάτωση, καθώς προσπάθησε να πλησιάσει τον Bill, με αποτέλεσμα να έρθει σε μια κόντρα με την Κατερίνα. Η Κατερίνα και ο Bill είχαν δηλώσει πως χώρισαν, ωστόσο στην παίκτρια δεν φάνηκε να αρέσει το γεγονός ότι η Έλενα και ο Bill ήρθαν πιο κοντά. Μάλιστα ο Bill δήλωσε μπροστά σε όλους ότι είναι διαθέσιμος, ενώ και στην Έλενα είπε ότι θέλει να ξαναζήσει το φλερτ μέσα στο σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, την επόμενη κιόλας μέρα φαίνεται πως άλλαξε γνώμη, καθώς οργάνωσε μια έκπληξη στην Κατερίνα, με σκοπό να ξαναέρθουν κοντά και το ζευγάρι τα ξαναβρήκε. Φωτιές μεταξύ των δύο φαίνεται πως θα βάλει στο σημερινό επεισόδιο η Ρεγγίνα, που αποκαλύπτει στη Μαρία ότι γνωρίζει κάτι για τον Bill που μπορεί να εκθέσει τον ίδιο, αλλά και τη σχέση του με την Κατερίνα.

    Άλλη μια κόντρα που λαμβάνει χώρα στα τελευταία επεισόδια είναι αυτή της Ζένιας και του Βασίλη, που χώρισαν πρόσφατα. Η απόφαση ήταν της Ζένιας, που όπως υποστήριξε αναγκάστηκε να το κάνει, αφού έβλεπε ότι ο Βασίλης δε νοιάζεται γι’αυτήν. Εκείνος από την πλευρά του αρνήθηκε τα λεγόμενα της παίκτριας, αλλά δεν προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη.

    Όλα αυτά λίγες ώρες πριν το Gala αυτής της εβδομάδας, στο οποίο θα κριθούν και θα ειπωθούν πολλά. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, υποψήφιοι για αποχώρηση θα τεθούν η Ρεγγίνα από το σπίτι των κοριτσιών, όπως ήταν αναμενόμενο και ο Μανώλης από το σπίτι των αγοριών. Από τους παίκτες θα προστατευθούν η Έλενα και ο Bill. Όπως όλα δείχνουν, αγαπημένος παίκτης γι’ αυτή την εβδομάδα θα βγει η κοπέλα που έχει ψηφιστεί ως πιο αγαπημένη, με αποτέλεσμα να προστατεύσει το σπίτι των κοριτσιών και, άρα, τη Ρεγγίνα. Επομένως, ο παίκτης που αποχωρεί από το σπίτι του Power of Love αυτή την εβδομάδα είναι ο Μανώλης.

    Αναμένεται επίσης να δούμε αν τη Δευτέρα θα επιστρέψει στο σπίτι της αγάπης ο Παύλος Παπαδόπουλος, του οποίου η αποχώρησή του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

    Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:



    ΣΧΟΛΙΑ