• LIFE&STYLE

    Power of Love: Πόσο χρονών είναι τελικά η Αθηνά (video)

    • NewsRoom


    Θέμα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Power of Love, έχει γίνει η ηλικία της Αθηνάς Χρυσαντίδου ή Χρυσαντόβα, όπως είναι το όνομά της, καθώς κατάγεται από την Ρωσία. Η επαγγελματίας χορεύτρια και μοντέλο δηλώνει πως είναι 19 ετών, κάτι που έχει αμφισβητηθεί πολλάκις από τους τηλεθεατές στα soical media, αλλά και από τους συμπαίκτες της.

    «Επειδή είμαι καθαρός άνθρωπος και ειλικρινής, δεν έχω να κρύψω κάτι εδώ πέρα, δηλαδή ούτε από τους συμπαίκτες μου, ούτε από τους ανθρώπους που με βλέπουν και ξέρουν. Αν ήμασταν σε ένα φιλικό επίπεδο θα έδειχνα και την ταυτότητα μου. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ, ούτε τέτοιο θέμα γιατί δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Απλά δεν βλέπω τον λόγο ούτε να απολογηθώ, ούτε να δείξω κάτι», δήλωσε η ίδια στο show.

    https://www.youtube.com/watch?v=Iz9mSjbUxdw

    Βέβαια, την ίδια ηλικία είχε δηλώσει και το 2016 στο Parole της Αννίτας Πάνια, αλλά και όταν εμφανίστηκε στο Ραντεβού στα Τυφλά, και δήλωνε (και τότε), 19 ετών (μετά το 13ο λεπτό).

    Ψάχνοντας ωστόσο στο διαδίκτυο, η ηλικία της, όπως είναι καταχωρημένη στο hellascasting.com, ένα ψηφιακό πρακτορείο για δωρεάν καταχωρήσεις από καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων, αναφέρεται πως η νεαρή είναι γεννημένη τον Απρίλιο του 1998.

    Άρα, αν ευσταθεί το καταχωρημένο από την ίδια βιογραφικό, η ηλικία που δηλώνει σήμερα δεν έχει και μεγάλη απόκλιση από την πραγματικότητα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασε η Αθηνά μετά τις «μπηχτές» για την ηλικία της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Στέλλα του Power of Love σε τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Η Γκαμπριέλα είχε καταγγείλει τον πρώην της στην Πάνια (video)



    ΣΧΟΛΙΑ