• LIFE&STYLE

    Πώς θα καταπολεμήσουμε την κούραση της άνοιξης;


    Η άνοιξη είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου, αλλά αυτή η αλλαγή που συμβαίνει στον καιρό (και στη φύση) δημιουργεί πολλές φορές κούραση, αδυναμία, υπνηλία και εναλλαγές στην ψυχολογική διάθεση, σε πολλούς ανθρώπους. Για να δούμε πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε την ανοιξιάτικη κούραση;

    1. Αλλάξτε την διατροφή σας

    Το νούμερο 1 που πρέπει ν΄αλλάξετε είναι η διατροφή σας, καθώς ο οργανισμός χρειάζεται πλέον τόνωση κι ενέργεια. Ξεκινήστε λοιπόν την ημέρα σας με ένα καλό πρωινό, βάλτε στη διατροφή σας τα υπέροχα και τόσο τονωτικά smoothies, φρέσκα φρούτα και λαχανικά που περιέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες, ξηρούς καρπούς και super foods.

    2. Πάρτε οξυγόνο 

    Κάτι που δεν γνωρίζουμε είναι πως η έλλειψη καθαρού οξυγόνου προκαλεί κούραση. Γι αυτό τώρα την άνοιξη, ανοίξτε τα παράθυρα, αερίστε πολύ καλά και για αρκετή ώρα το σπίτι και το γραφείο σας και βάλτε στο ημερήσιο πρόγραμμά σας μια βόλτα στο πάρκο για περίπου 20 λεπτά. Αν αυτό σας φαίνεται βαρετό, μπορείτε να γραφτείτε σε μαθήματα γιόγκα που βασίζονται στις αναπνοές και θα νιώσετε φοβερά αναζωογονημένοι!

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα summer dresses που θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 10+1 καλοκαιρινά ίσια παπούτσια για κάθε μέρα – Οι καλύτερες casual επιλογές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αντιγράψτε βήμα-βήμα το νυφικό μακιγιάζ της Meghan Markle



    ΣΧΟΛΙΑ