Πεντανόστιμη, χορταστική και εύκολη σαλάτα που μπορεί να αποτελέσει ένα τέλειο συνοδευτικό ή ένα ελαφρύ γεύμα. Ο Γιώργος Τσούλης συμβουλεύει πως για να γίνει ακόμη πιο γευστική η σαλάτα coleslaw, μπορούμε να την αφήσουμε για μία μέρα στο ψυγείο.
ΥΛΙΚΑ
½ λάχανο λευκό, κομμένο σε λεπτές φέτες
½ λάχανο κόκκινο, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κρεμμύδι μικρό, ψιλοκομμένο
1 πράσινο μήλο, κομμένο σε μικρά κυβάκια
5 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. καρύδια
2 μικρά καρότα, τριμμένα
1κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
Αλάτι
Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Kαθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά.
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ ή σαλατιέρα εκτός από τη μαγιονέζα και τα ανακατεύουμε καλά.
- Στο τέλος προσθέτουμε τη μαγιονέζα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, ώστε να πάει παντού.
- Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
Πηγή: Γιώργος Τσούλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση Τσίπρα με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο: Οι διεθνείς εξελίξεις στο επίκεντρο της συζήτησης
- CrediaBank: Εγκαίνια για το κατάστημα Νέας Εμπειρίας της Πανεπιστημίου
- ΔΕΗ Tour of Hellas 1o ετάπ: Νικητής ο Άφοντς
- Τζον Πόλσον: Τέλος στη δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο και την υπόθεση απάτης με κατηγορίες απόκρυψης δισεκατομμυρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.