• LIFE&STYLE

    Πώς ετοιμάστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ για την μεγάλη σκηνή του στριπτίζ στην ταινία «The Hustlers»

    • NewsRoom


    Η Τζένιφερ Λόπεζ, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας της «The Hustlers», κάθισε με την δημοσιογράφο του περιοδικού Vanity Fair, Julie Miller και περιέγραψε πώς ήταν οι 29 ημέρες που χρειάστηκαν, για να γυριστεί η ταινία.

    Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, που τώρα γνωρίζει την μεγαλύτερη αναγνώριση για την καριέρα της στην ηθοποιία με την αναμενόμενη οσκαρική υποψηφιότητα, φημίζεται εν γένει για την πειθαρχία της. Κανείς, όμως, δεν θα μπορούσε να φανταστεί το δύσκολο πρόγραμμα της για την δημιουργία της ταινίας.

    Βασική προτεραιότητα, βέβαια, στην ρουτίνα της ήταν η προετοιμασία, τόσο η ψυχολογική όσο και η σωματική για τις ανάγκες του ρόλου.

    Η 50χρονη Λόπεζ ενσαρκώνει μια στρίπερ που μαζί με τα μέλη της χορευτικής «συμμορίας» της έχουν βάλει στο μάτι τα πορτοφόλια των «Golden Boys» της Wall Street.

    Για τις ανάγκες του ρόλου, λοιπόν, έπρεπε να μάθει να κάνει pole dancing, κάτι που βρήκε ιδιαίτερα δύσκολο. Μάλιστα, 30 μέρες προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η Λόπεζ ακολούθησε μια πολύ αυστηρή δίαιτα που απαγόρευε την ζάχαρη και τους υδατάνθρακες στα γεύματα της.

    Όπως είπε στην συνέντευξη που έδωσε, η μέρα της Λατίνας τραγουδίστριας άρχιζε στις 5 το πρωί και μπορεί να τελείωνε στις 3 το χάραμα, με αποτέλεσμα η Τζένιφερ  να κοιμάται μονάχα δύο ώρες.

    Ακριβώς μετά το πρωινό ξύπνημα, γυμναζόταν κάθε μέρα για μία ώρα μέχρι τις 6:30 και έπειτα πήγαινε στο σετ της ταινίας, όπου καθόταν για δύο ώρες για το μακιγιάζ και τα ρούχα, καθώς και για τα ψεύτικα τατουάζ και πίρσινγκς.

    Κατά την διάρκεια αυτών των δύο ωρών η Λόπεζ έπαιρνε τον χρόνο της για να βρει τα πατήματα της, ώστε να μπει στον ρόλο. Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ένας αναπτήρας που χρησιμοποιούσε ο χαρακτήρας της στην ταινία την βοηθούσε ιδιαίτερα να γίνει ένα με την Ραμόνα.

    Η αφοσίωση της στον ρόλο και η πειθαρχία της ήταν τόσο εμφανής, καθώς ακόμα και όταν δεν γύριζε η ίδια σκηνές παρέμενε στο σετ για να να μην σπάσει τον ρόλο και να είναι σε συνεχή σύνδεση με το σενάριο και τους χαρακτήρες, ώστε να δημιουργηθεί ένα τέλειο αποτέλεσμα.

    Όσο αναφορά τον χρόνο της με την οικογένεια, η Λόπεζ, που είναι μητέρα δύο παιδιών, δήλωσε ότι προσπαθούσε να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα παιδιά της και τον αρραβωνιαστικό της μέσω των facetime κλήσεων και περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους το βράδυ, μετά το πέρας των καθημερινών γυρισμάτων.



    ΣΧΟΛΙΑ