• LIFE&STYLE

    Πάει για το Όσκαρ η Τζένιφερ Λόπεζ;

    • NewsRoom


    Χρόνια μετά από μια κινηματογραφική καριέρα που άγγιξε πολλές φορές την επιτυχία, αλλά βρέθηκε μόνο σπάνια στις παρυφές αυτού που η βιομηχανία του θεάματος θεωρεί σοβαρό και δη οσκαρικό, η Τζένιφερ Λόπεζ θεωρείται φέτος, τόσο έντονα και για πρώτη φορά, ένα από τα οσκαρικά φαβορί για την ερμηνεία της στο The Hustlers της Λορίν Σκαφάρια.

    Μάλιστα, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε αποθεωθεί για άλλη μια φορά για την ερμηνεία της στην ταινία «Selena» το 1997, όταν είχε ενσαρκώσει την παγκόσμιας φήμης τραγουδίστρια Σελένα Κιντανίγια.

    Σύμφωνα με το σενάριο, η 50χρονη Λατίνα και τα μέλη της χορευτικής της «συμμορίας» έχουν βάλει στο μάτι τα πορτοφόλια των «Golden Boys» της Wall Street. «Η ταινία είναι μια συγκινητική ματιά στις γυναίκες και τους άνδρες, στους ρόλους των φύλων μας, σε αυτό που αποτιμά την αξία μας, αυτό που μας έχουν πει σε κάθε ταινία, τηλεοπτική εκπομπή, σε κάθε γωνιά του πολιτισμού ότι είναι η αξία μας», είχε δηλώσει στο παρελθόν η σκηνοθέτρια και σεναριογράφος του «Hustlers», Λορίν Σκαφάρια.

    Οι κριτικές και πολλά δημοσιεύματα αποθεώνουν την ερμηνεία της, αλλά και την ταινία αναφέροντας πως η Ακαδημία των Όσκαρ οφείλει φέτος να λάβει σοβαρά υπόψη της την ερμηνεία της Λόπεζ για μια υποψηφιότητα για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

    Η ίδια μιλώντας στους LA Times δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για Όσκαρ και δήλωσε:

    «Νιώθω κολακευμένη, έχω κάνει τόσους ρόλους και έχω παίξει σε τόσες ταινίες που έμαθα να μην κάνω τίποτα αν δεν το απολαμβάνω και το αγαπώ. Μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Σκέφτηκα πως σε κάποιον άρεσε αυτό που έκανα και κανονικά δεν θα πρέπει να έχει σημασία αυτό, από τη στιγμή που αγαπώ αυτό που κάνω, αλλά τελικά έχει σημασία. Σημαίνει πως αναγνωρίζουν τη σκληρή δουλειά σου και αυτό είναι πολύ όμορφο»

    Παράλληλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μερικές από τις κριτικές που ενθάρρυναν την Ακαδημία των Όσκαρ να την δώσουν την υποψηφιότητα για το βραβείο.

    Στο τρέιλερ της ταινίας μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την ερμηνεία της:

     



    ΣΧΟΛΙΑ