• LIFE&STYLE

    Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου στη Θεσσαλονίκη (pics & video)

    • NewsRoom


    Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες σε βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης για την παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Ντάνος», μέσα από το Survivor.

    Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, παρουσίασε το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα με τίτλο «Ντάνος – Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου» στη συμπρωτεύουσα και κόσμος από όλες τις ηλικίες έσπευσε να τον δει από κοντά.

    Στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου μίλησαν η Χριστιάνα Γ. Χριστοπούλου Εκδότρια, η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια της Εκστρατείας (ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ) του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, ο Αναστάσιος Ντούγκας Δικηγόρος και Πρόεδρος Επ. Δημοσίων Σχέσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και οι συγγραφείς Γιώργος Αγγελόπουλος και Αυγή Σαββίδου.

    Μάλιστα, όπως αναφέρει το thestival.gr, κατά την ομιλία της, η κ. Ράπτη αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος το επόμενο διάστημα θα σταθεί στο πλευρό της καμπάνιας «ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ» που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση την παιδιών στην Ευρώπη και θα στηρίξει ο ίδιος την εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

    Το βιβλίου του Ντάνου περιγράφει τη ζωή του, ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια , φτάνοντας στο σήμερα. Στόχος του βιβλίου, σύμφωνα με τους ομιλητές, είναι η ταύτιση των απλών καθημερινών ανθρώπων με το πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου έτσι ώστε να βοηθηθούν και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βούλιαξε» το Πάντειο με την διάλεξη του Ντάνου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Πανικός για τον Ντάνο στην παρουσίαση βιβλίου του (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ