• LIFE&STYLE

    Pirelli: Τέλος τα sexy κορίτσια από το ημερολόγιο του 2020, τώρα… ψάχνουν την Ιουλιέτα

    • NewsRoom


    Για το 2020 η γνωστή εταιρεία ελαστικών Pirelli αποφάσισε να λανσάρει ένα νέο κόνσεπτ για το διάσημο  ημερολόγιο της, χωρίς «sexy κορίτσια» αυτή την φορά, αλλά με πρόσωπα και φωτογραφίες εντελώς διαφορετικές από εκείνες τους παρελθόντος.

    Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό της Pirelli στο Instagram, το ημερολόγιο του 2020, υπό την επιμέλεια του Πάολο Ροβέρσι,  θα έχει τίτλο  «Looking for Juliet» (Αναζητώντας την Ιουλιέτα), και στις σελίδες του θα παρουσιάζονται ηθοποιοί και τραγουδίστριες από διαφορετικούς πολιτισμούς και χώρες.

    Η πηγή έμπνευσης για το φετινό ημερολόγιο είναι φυσικά το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και στόχος είναι η εκάστοτε γυναίκα που πρωταγωνιστεί να «δίνει» μέσα από τη φωτογραφία αγάπη, δύναμη, νιότη και ομορφιά.

    Στον φωτογραφικό φακό του Πάολο Ροβέρσι πόζαραν οι Αγγλίδες ηθοποιοί, Έμα Γουάτσον, Κλερ Φόι και Μία Γκοθ, οι Αμερικανίδες ηθοποιοί, Κρίστεν Στιούαρτ και Ίντια Μουρ, η Ισπανίδα τραγουδίστρια Ροζαλία, η Κινέζα τραγουδίστρια, ηθοποιός και μούσα της μόδας, Κρις Λι.

    Η Κρίστεν Στιούαρτ είναι ξαπλωμένη σε ένα τραπέζι και η Κλερ Φόι στέκεται μπροστά από αναμμένα κεριά εκκλησίας, ενώ ο Ιταλός φωτογράφος τις κατευθύνει για να ποζάρουν, να τραγουδήσουν, να υποδυθούν και να ερμηνεύσουν με τον δικό τους τρόπο ποια είναι στην πραγματικότητα η Ιουλιέτα.

    Ο Πάολο Ροβέρσι φωτογράφησε τους διάσημους στη Βερόνα της Ιταλίας, καθώς και στην πόλη που αποκαλεί πατρίδα του, το Παρίσι. Από το 1964 έως το 2019 έχουν κυκλοφορήσει 46 Ημερολόγια Pirelli Calendars που φέρουν την υπογραφή 36 φωτογράφων.

     



    ΣΧΟΛΙΑ