• Gossip

    Ποια ηθοποιός κυκλοφορεί με την ταφόπλακα της μητέρας της

    ηθοποιός


    Ο λόγος που η ηθοποιός κυκλοφορεί με την ταφόπλακα στο πορτμπαγκάζ του αμαξιού της

    Πριν από τρία χρόνια η γνωστή ηθοποιός Μαρίνα Ψάλτη έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα, με την οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις, καθώς την θεωρούσε κολλητή της.

    Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν για τον τρόπο που αντιμετώπισε την τόσο μεγάλη απώλεια, η ηθοποιός αποκάλυψε πως από τα Χριστούγεννα κυκλοφορεί με την ταφόπλακα της μητέρας της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

    Συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε:

    «Μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου μου έχω την ταφόπλακα της μάνας μου, την οποία, επειδή έγινε η εκταφή της, δεν έχω προλάβει να την βάλω στην αποθήκη του σπιτιού μου, γιατί είναι βαρύ το μάρμαρο, ο Γιάννης έχει τη μέση του και δεν μπορεί, οπότε μου έχει μείνει η ταφόπλακα, η οποία είναι ακόμα εκεί και την πάω… βόλτα στην Αθήνα από τα Χριστούγεννα.

    Θα βρω έναν άνδρα που να μην έχει τη μέση του και θα τη βάλω στην αποθήκη. Είναι ολόκληρη, με το όνομά της, τις ημερομηνίες, έχω και τον σταυρό.

    Άσε που έχει γεμίσει και το πορτμπαγκάζ… πηγαίνω σούπερ μάρκετ και τα ψώνια τα βάζω στα πίσω καθίσματα. Το πορτμπαγκάζ το έχει πιάσει όλο η ταφόπλακα».

    Μαρίνα Ψάλτη



    ΣΧΟΛΙΑ