• LIFE&STYLE

    Ποια Χολιγουντιανή σταρ έρχεται στην Ελλάδα για να πρωταγωνιστήσει στις «8 λέξεις»

    • NewsRoom

    Ανδρέας Γεωργίου και Ειρήνη Καραγεώργη


    Μια αγαπημένη τηλεοπτική περσόνα, κατευθείαν από το Χόλιγουντ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές και μάλιστα στην ελληνική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 Λέξεις» που προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ.

    Πρόκειται για την απόλυτη σταρ της δεκαετίας του ’80, την οποία απολαύσαμε στην διαχρονικά αγαπημένη σειρά «Τόλμη και γοητεία». Ο λόγος για την Κάθριν Κέλι Λάνγκ, ή αλλιώς την τηλεοπτική Μπρουκ, αγαπημένη του Ριτζ, στη σειρά που έγινε η αφορμή να αδειάζει ολόκληρη η πόλη κάθε φορά που προβαλλόταν ένα νέο επεισόδιο.

    Όπως έγινε γνωστό, η Λανγκ έρχεται στην Ελλάδα, όπου μάλιστα θα συμμετέχει ως guest star στα τηλεοπτικά γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου.

    Μάλιστα, την είδηση έχει επιβεβαιώσει και η ίδια, μέσω αναρτήσεων που έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες δηλώνει ενθουσιασμένη, τόσο για την επίσκεψή της στη χώρα μας, όσο και για τη συνεργασία της με την ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου, για τις «8 λέξεις» του ΣΚΑΙ.

    Ωστόσο, και ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου είχε αποκαλύψει τη συνεργασία του με τη χολιγουντιανή σταρ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης είχε αναρτήσει ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται η διάσημη ηθοποιός να ανακοινώνει την συνεργασία τους και μάλιστα στα ελληνικά!

    Στο βίντεο αυτό, μάλιστα, που δημοσιεύθηκε, ο Ανδρέας Γεωργίου εξηγούσε στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επί λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου, γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω… ραντεβού στην Κέρκυρα».

    View this post on Instagram

    Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

    A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

    Όπως αποκάλυψε η ίδια η Αμερικανίδα ηθοποιός, αναμένεται να φτάσει στην ελληνική πρωτεύουσα την ερχόμενη Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου.

    Η Κάθριν Κέλι Λάνγκ έχει προγραμματιστεί να μείνει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, καθώς λατρεύει τα νεοκλασικά κτίρια του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, για όσο διαρκέσει η παραμονή της και η συνεργασία της στα γυρίσματα. Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί και ειδική συνέντευξη Τύπου, όπου η Λανγκ θα μιλήσει και σε εκπροσώπους των μίντια.



    ΣΧΟΛΙΑ