• LIFE&STYLE

    Πέτρος Γαϊτάνος: Δε θέλω να κάνω παιδί, γιατί τα βράδια θέλω να διαβάζω Ιωάννη Χρυσόστομο!

    • NewsRoom


    Άμεσα συνδεδεμένος με τις ημέρες του Πάσχα, ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι αυτός που μάς έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τις ψαλμωδίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

    Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και στην ίδια προσωπικά, ο ερμηνευτής μίλησε για πολλά θέματα, αν και δε δίνει συχνά συνεντεύξεις.

    Ο Πέτρος Γαϊτάνος με τους γνωστούς ήπιους τόνους που ακολουθεί κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε στη γνώμη του για την οικογένεια:

    «Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, αλλά ευτυχώς που δεν το έκανα. Εγώ ως καλλιτέχνης που γυρίζω όλο τον κόσμο και είμαι διαρκώς στα στούντιο και δουλεύω πάρα πολύ… όλο αυτό έχει μέσα πάρα πολύ «εγώ» και δεν θέλω να μου το χαλάσει μια οικογένεια. Δεν θα ήθελα την ώρα που πάω να ξαπλώσω και θέλω να διαβάσω μία ώρα κάθε βράδυ Ιωάννη Χρυσόστομο, εκείνη την ώρα να κλάψει το παιδί και μου το χαλάσει. Δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Μου αρέσει η οικογένεια, αλλά από την άλλη, μου αρέσει και που είμαι μόνος μου».

    Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Αμβρόσιου για την ομοφυλοφιλία.

    «Ο Αμβρόσιος είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, ένας άνθρωπος που φαίνεται να έχει μια προσωπικότητα ισχυρή και πολύ σίγουρη, έχει σχήμα. Εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου αυτές οι δηλώσεις, ο τρόπος που τις εξέφρασε ήταν τελείως λάθος. Μπορεί κάποια πράγματα από αυτά που είπε να έχουν μία βάση, αισθάνθηκε όμως πολύ άσχημα που μίλησε έτσι. Ήταν εριστικές οι δηλώσεις αυτές».

    Όταν η παρουσιάστρια του ανέφερε το όνομα της Πάολας και των ρώτησε αν θα μπορούσε να την ακούσει σε κάτι διαφορετικό, εκείνος απάντησε ότι του αρέσει πάρα πολύ η φωνή της:

    «Μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή της Πάολα. Θα ήθελα να την καλέσω σε μια εκκλησιαστική γιορτή γιατί έχει πολύ ωραία φωνή και έχει γυρίσματα που ελίσσονται γύρω από τη διάθεση της παράδοσης», είπε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαρδινογιάννη-Μαρκουλάκης: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του νέου κοσμικού ζευγαριού (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ισαάκ αποκαλυπτει τι συμβαίνει στα παρασκήνια του Power of Love (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O Θoδωρής Κυριακού συναντήθηκε με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ στο ελληνικό γραφείο του Vice



    ΣΧΟΛΙΑ