• LIFE&STYLE

    Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω τι δουλειά θα κάνεις

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Ανήκετε στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που δεν μπορούν να αποφασίσουν ποια δουλειά θέλουν να κάνουν και ποια καριέρα τους ταιριάζει; Παράλληλα είστε λάτρεις των ζωδίων και διαβάζετε προσεχτικά ο,τι έχουν να σας πουν; Εάν απαντήσατε ναι και στα δύο τότε το άρθρο αυτό θα σας κατατοπίσει απόλυτα.

    Σύμφωνα με τους ειδικούς της αστρολογίας κάθε ζώδιο έχει μία έμφυτη τάση σε κάτι. Αυτό το “κάτι” είναι και το μυστικό της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας! Διαβάστε το ζώδιο σας και μάθετε σε τι είστε καλοί και σε ποια επαγγέλματα με βάση αυτό θα μπορούσατε να διακριθείτε!

    Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου):

    aries

    Οι Κριοί είναι γεννημένοι ηγέτες και αυτό σημαίνει πως έχουν έμφυτη μέσα τους τη τάση να γίνουν κάποια στιγμή αφεντικά. Μπορεί να μην είναι το αγαπημένο παιδί των εργοδοτών τους, αλλά γρήγορα θα μπορέσουν να αναρριχηθούν στην κορυφή! Διακατέχονται από υψηλές διαπροσωπικές ικανότητες και μπορούν να κάνουν παράλληλα πολλές εργασίες τις οποίες όμως υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην καταφέρουν να ολοκληρώσουν μόνοι τους! Και εδώ ακριβώς είναι που χρειάζονται οι φίλοι και οι συνάδελφοι που θα μπορέσουν να διαχειριστούν τις τολμηρές τους ιδέες και να τις βγάλουν, βοηθώντας τους, εις πέρας.

    Ιδανική Καριέρα: Στους Κριούς θα ταίριαζαν επαγγέλματα που σχετίζονται με τον ανταγωνισμό και τη φυσική κατάσταση. Εξωτερικός οδηγός και personal trainer είναι τα κατάλληλα επαγγέλματα. Παράλληλα θα μπορούσαν να εργαστούν και ως CEO ή γενικότερα ως managers καθώς είναι αρκετά καλοί στο να ελέγχουν και να ενθαρρύνουν!

    Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου):

    taurus

    Ως εργαζόμενοι οι Ταύροι είναι προσγειωμένοι και πρακτικοί. Η εργατικότητά τους και η αφοσίωσή τους αποτελούν τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά τους. Ωστόσο το πείσμα τους, μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα και πιθανές συγκρούσεις στο χώρο εργασίας.

    Ιδανική Καριέρα: Ο,τι έχει σχέση με το φαγητό αλλά και οι πωλήσεις πολυτελών ειδών παρέχουν τα δύο εκείνα στοιχεία που οι Ταύροι επιθυμούν περισσότερο: όμορφα πράγματα και σταθερή καθημερινότητα. Οι Ταύροι είναι επίσης πολύ καλοί και με τα οικονομικά γι’ αυτό και θα μπορούσαν να εργαστούν με ιδιαίτερη επιτυχία στο τραπεζικό και χρηματοοικονομικό χώρο.

    Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου):

    gemini

     

    Οι Δίδυμοι ανταπεξέρχονται και ενθουσιάζονται σε περιβάλλοντα όπου οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι! Οτιδήποτε τους προσφέρει τη δυνατότητα της διαρκούς εναλλαγής και της επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους, είναι ιδανικά γι’ αυτούς. Το βασικό τους μειονέκτημα είναι ότι μπορούν εύκολα να βαρεθούν.

    Ιδανική Καριέρα: Η διδασκαλία άλλα και οι διάφοροι τομείς επικοινωνίας είναι το κατάλληλο μονοπάτι για τους Διδύμους. Δουλειές όπως είναι δημόσιες σχέσεις, project manager ή γενικά κάτι που να σχετίζεται με την δημοσιότητα είναι τα πλέον κατάλληλα γι’ αυτούς.

    Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου):

    cancer

    Ο Καρκίνος είναι το κατεξοχήν ζώδιο της προσφοράς πράγμα που σημαίνει πως ο,τι έχει σχέση με την προσφορά μπορεί να το διαχειριστεί πολύ εύκολα. Τους ταιριάζει οποιαδήποτε δουλειά περιέχει την παροχή συμβουλών και την επίλυση προβλημάτων.

    Ιδανική Καριέρα: Οι Καρκίνοι είναι καλοί στην φροντίδα των παιδιών. Ωστόσο μπορούν να διαπρέψουν και ως κοινωνικοί λειτουργοί, υπάλληλοι ανθρωπίνων πόρων, δικηγόροι, καθηγητές και στελέχη. Θέματα ιατρικής περίθαλψης και ευεξίας τους αφορούν εξίσου πολύ γι’ αυτό και πολλοί τελικά αποφασίζουν να ασχοληθούν με τη διαιτολογία.

    Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου):

    leo

    Οι Λέοντες αγαπούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής! Η διδασκαλία και η πολιτική είναι τομείς όπου μπορούν να ανταπεξέλθουν απόλυτα.

    Ιδανική Καριέρα: Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω η πολιτική και η διδασκαλία είναι τα καταλληλότερα επαγγέλματα γι’ αυτούς, ενώ οτιδήποτε έχει να κάνει με την διασκέδαση των άλλων, την υποκριτική, τη μουσική, τις ταινίες ή ακόμη και το σχεδιασμό κοστουμιών θα ταίριαζαν και αυτά σε έναν λέοντα.

    Παρθένοι (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου):

    virgo

    Οι Παρθένοι είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού αλλά και αυτοί που θέλουν να βοηθάνε τους άλλους. Είναι συμπονετικοί και διακριτικοί. Σαν αφεντικά είναι πρακτικοί και προστατευτικοί ενώ απαιτούν πάντα από τους άλλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το μεγάλο μειονέκτημά τους είναι πως γίνονται πολύ αυστηροί με τον εαυτό τους και αυτό τους κρατάει πίσω.

    Ιδανική καριέρα: Οι Παρθένοι έχουν εκπληκτική μνήμη ενώ παράλληλα και η τελειομανία τους, τους βοηθάει να διαχειριστούν εύκολα πολύ απαιτητικές καταστάσεις. Οι κατάλληλες θέσεις εργασίας γι’ αυτούς είναι ως συντάκτες, υπάλληλοι σε στατιστικές υπηρεσίες, ντετέκτιβ, ρεσέψιονιστ και μεταφραστές.

    Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) :

    libro

    Οι Ζυγοί είναι πολύ κοινωνικοί και οι πλέον κατάλληλοι για να συμφιλιώνουν, εντός και εκτός γραφείου, τους ανθρώπους! Το ζώδιο της ισορροπίας μπορεί να καταλάβει τα κίνητρα και τις κινήσεις ενός άλλου ανθρώπου πολύ εύκολα.

    Ιδανικοί Καριέρα: Είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης συνεπώς τους ταιριάζουν  επαγγέλματα όπως είναι δικηγόροι και δικαστικοί. Τους αρέσει επίσης να κάνουν ευτυχισμένο τον υπόλοιπο κόσμο, οπότε θα μπορούσαν να εργαστούν και ως  διπλωμάτες, ταξιδιωτικοί πράκτορες αλλά ακόμη και ως διοργανωτές γάμων.

    Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου):

    scorpio

    Κανένας δεν μπορεί να κρατήσει μυστικό τόσο καλά όσο ένας Σκορπιός και αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία στην επαγγελματική του καριέρα! Μπορεί να ξεχωρίσει σε υψηλού επίπεδου μυστικές υπηρεσίες αλλά και να χειριστεί εμπιστευτικά έγγραφα ή να προσέχει ακριβά αντικείμενα.

    Ιδανική καριέρα: Θα μπορούσε να εργαστεί ως μυστικός πράκτορας ή σε κάποιον τομέα που αφορά τη διαχείριση κρίσεων.

    Τοξότης ( 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) :

    saggitarius

    Ο Τοξότης έχει την ικανότητα να επικοινωνεί σωστά με τους άλλους, να ανεβάζει το ηθικό και να εργάζεται σκληρά ως μέλος μία ομάδας. Με λίγα λόγια ο Τοξότης είναι ο ιδανικός εργαζόμενος!

    Ιδανική Καριέρα: Τους αρέσει να ταξιδεύουν και να μαθαίνουν συνέχεια καινούρια πράγματα, οπότε οποιαδήποτε δουλειά έχει σχέση με τον τουρισμό και τα ταξίδια είναι ιδανική για αυτούς. Επειδή όμως τους αρέσει να αποτελούν και έμπνευση για τον υπόλοιπο κόσμο θα ήταν επίσης και καλοί δάσκαλοι, επικεφαλής προγραμμάτων που αφορούν τη νεολαία αλλά και σαν εργαζόμενοι σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις

    Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) :

    capricon

    Οι Αιγόκεροι παρόλο που είναι σοβαροί, οργανωτικοί και πραγματιστές, δεν σίγουρα καθόλου βαρετοί. Έχουν το χάρισμα και τον ενθουσιασμό να ηγούνται μίας ομάδας. Γνωρίζουν πολύ καλά πως με την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και τη φιλοδοξία μπορούν να βρεθούν στην κορυφή, που είναι στην τελική ο υπέρτατος σκοπός τους.

    Ιδανική Καριέρα: Οι Αιγόκεροι είναι πολύ καλοί ως managers. Θα μπορούσαν μάλιστα να εργαστούν και ως μηχανικοί άλλα και ως αρχιτέκτονες.

    Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου):

    aquarius

    Οι Υδροχόοι είναι τα πραγματικά ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού κύκλου, αλλά μη νομίζετε πως αυτό τους κάνει επιπόλαιους στη δουλειά τους. Οι Υδροχόοι είναι σκληρά εργαζόμενοι αλλά με έναν λίγο πιο διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο. Είναι αρκετά κοινωνικοί αλλά παράλληλα και μοναχικοί. Οι ιδέες τους εκ πρώτης όψεως φαντάζουν τρελές, εν συνεχεία όμως γίνονται αποδεκτές και κρίνονται ως εξαιρετικές. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Υδροχόοι είναι πάντα δύο βήματα μπροστά από τους υπόλοιπους.

    Ιδανική Καριέρα: Οι τομείς που αφορούν την επιστήμη και την τεχνολογία θα ήταν οι ιδανικοί για αυτούς, εφόσον όμως θα μπορούν παράλληλα να εξερευνήσουν νέες θεωρίες ή νέες εφαρμογές πάνω στο εκάστοτε αντικείμενο που έχουν αναλάβει. Μπορούν να εργαστούν επίσης ως γραφίστες ή φωτογράφοι ή ακόμη και ως project manager, ενώ θα ήταν και ιδανικοί επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες.

    Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου):

    pisces

    Οι Ιχθύες χαρακτηρίζονται για την ευελιξία τους και το μόνο που στην ουσία τους ανησυχεί στο χώρο εργασίας τους είναι να μπορέσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα καταφέρνουν καλά σε μία πληθώρα επαγγελμάτων αλλά είναι  περισσότερο χαρούμενοι όταν ασχολούνται με δουλειά που μπορεί να ικανοποιήσει και την ευαίσθητη πλευρά τους.  Γι’ αυτό τον λόγο τους ταιριάζουν επαγγέλματα που σχετίζονται με την επούλωση και την αποκατάσταση. Οι τομείς της ιατρικής και της τέχνης είναι οι πλέον κατάλληλοι για το τελευταίο ζώδιο του κύκλου.

    Ιδανική Καριέρα: Νοσηλευτική, ιατρική, ψυχολογία, φυσιοθεραπεία, χορός και μουσική είναι μερικοί κλάδοι στους οποίους θα διέπρεπαν! Το ιδανικό βέβαια γι’ αυτούς θα ήταν κάτι που συνδυάζει τόσο την ιατρική όσο και τις τέχνες παράλληλα!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/gnostos-dikigoros-diasimotiton-apokalipti-ti-tha-simvi-sta-6-pedia-tou-brand-ke-tis-angelina/76787

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ