ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μπελάδες έμπλεξε η Μαρίνα Βερνίκου μαζί με τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, στην Μογγολία.
Η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία ανήκει στον εφοπλιστικό χώρο, είναι λάτρης της φωτογραφίας, μέσα από την οποία εκφράζεται, και των ταξιδιών. Όπως έχει αποκαλύψει, έχει επισκεφτεί συνολικά 128 χώρες!
Το πάθος της όμως για την λήψη της καλύτερης και πιο ευφάνταστης φωτογραφίας την οδήγησε στο… αστυνομικό τμήμα της Μογγολίας.
Αιτία στάθηκε ένα drone, με το οποίο τραβούσε εναέριες φωτογραφίες και βίντεο.
Όταν οι Αρχές αντιλήφθηκαν το γεγονός, οδήγησαν το ζευγάρι στο τμήμα, όπου κρατήθηκαν για περισσότερο από δύο ώρες, ενώ κατάσχεσαν το drone και διέγραψαν το περιεχόμενό του.
Την περιπέτειά της διηγήθηκε η ίδια μέσα από το Instagram.
Δείτε το Insta Story:



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συλλυπητήριο μήνυμα ΥΠΕΞ για το θάνατο του Γάλλου στρατιώτη στο Λίβανο
- ADNOC: Η παγκόσμια οικονομία δεν μπορεί να αντέξει περισσότερη αβεβαιότητα για τα Στενά του Ορμούζ
- Ιράν: Βουλευτής προειδοποιεί για νέα στρατιωτική επιχείρηση κατά της χώρας του
- Βουλγαρία: Ο φιλορώσος πρώην πρόεδρος της Βουλγαρίας προηγείται στις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.