• LIFE&STYLE

    Πέπη Τσεσμελή: «Έφαγα ένα μεγάλο χαστούκι και είδα τον ρατσισμό που υπάρχει» (video)

    • NewsRoom

    Πέπη Τσεσμελή


    Στη σύλληψή της αναφέρθηκε η Πέπη Τσεσμελή, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show». Η Πέπη Τσεσμελή έγινε ευρύτερα γνωστή τη δεκαετία του ’90 μέσα από τις εκπομπές που παρουσίαζε, ενώ σήμερα βρίσκεται στο σταθμό Alert και την εκπομπή «Όλα στο Πιάτο».

    Μιλώντας για τη στιγμή που συνελήφθη από την αστυνομία πριν από 16 χρόνια, η ίδια δήλωσε:

    «Είναι κάτι που συνέβη. Είχαν γίνει πολλά παρασκήνια που δεν γνώριζα εγώ, αλλά θα σου πω τι γίνεται. Τότε ήμουν πολύ στενοχωρημένη με όλο αυτό, πιο πολύ με πείραξε που στενοχωρήθηκε η οικογένειά μου. Βέβαια, με γνωρίζουν και ήξεραν την περίπτωση και για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά. Στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ, αλλά το ξεπέρασαν γιατί γνωρίζουν το παιδί τους.

    Η αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξω τώρα και κάνω μια απογραφή, ήταν μια εμπειρία εκπληκτική στη ζωή μου. Διότι με έκαναν και αναθεώρησα και είδα, έφαγα ένα μεγάλο “χαστούκι” και είδα τον ρατσισμό που υπάρχει σε αυτές τις γυναίκες.

    Είδα πόσο λίγοι και ανόητοι είμαστε διότι ο ένας με τον άλλον αντί να τον σπρώξουμε στα χειρότερα, πρέπει να δώσουμε ένα χέρι να βοηθάμε. Είδα την υποκρισία που υπάρχει γενικά. Είδα τους συγγενείς, είδα ποιοι φίλοι είναι πραγματικοί, τους είδα όλους».

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=quBbrgD2uTg

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ευγενία Μανωλίδου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Παντρεύεται ο πιο αγαπημένος παίκτης (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαθήματα μαγειρικής από έναν… δίχρονο μπέμπη!



    ΣΧΟΛΙΑ