• LIFE&STYLE

    Πέντε πράγματα που εκνευρίζουν τους άντρες στις γυναίκες

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Τι εκνευρίζει τους άντρες στις γυναίκες; Έχουν γραφεί τόμοι βιβλίων όχι γι αυτό, αλλά για τις διαφορές αντρών και γυναικών κι η ιστορία δεν τελειώνει ποτέ. Τόσα πράγματα μας εκνευρίζουν κι εμάς, αλλά τους αγαπάμε και μαθαίνουμε να συμβιώνουμε μαζί τους. Άλλες φορές τσακωνόμαστε, άλλες γελάμε, και σίγουρα στην αρχή της σχέσης κάνουμε τα στραβά μάτια. Δε θα μιλήσουμε άλλο για το… καπάκι της τουαλέτας, τις άδειες μπύρες στο τραπεζάκι του σαλονιού ή τις κάλτσες στο πάτωμα του υπνοδωματίου γιατί αυτά τα ζούμε. Θα ρίξουμε φως σ΄αυτά που εκνευρίζουν εκείνους σ΄εμάς κι ας κάνουμε μια προσπάθεια να τα… διορθώσουμε!

    1. Η καθυστέρηση πριν βγούμε 

    Το δείπνο με τους φίλους είναι κανονισμένο για τις 10. Εσείς έχετε ξεκινήσει τις προετοιμασίες από τις 9, έχει πάει 10 παρά και ακόμη προσπαθείτε να “στρώσετε” τη φράντζα. Εκείνος; Έτοιμος, μπανιαρισμένος και με παπούτσια σας περιμένει. Αυτή την αργοπορία δεν την αντέχουν καθόλου οι άντρες και ξέρετε γιατί; Γιατί απλώς δεν κατανοούν τι σημαίνει “δεν στρώνει η φράντζα”.

    2. Οι κατευθύνσεις στο δρόμο 

    Εντάξει εσείς ξέρετε κάπως τον δρόμο ή τουλάχιστον προσανατολίζεστε καλύτερα από εκείνον. Το να του λέτε πώς θα πάει, που θα στρίψει κι αν τελικά κάνει το δικό του κι είναι λάθος να τον επικρίνετε είναι κάτι που εκνευρίζει πολύ τους άνδρες. Ίσως είναι επειδή θέλουν εκείνοι να δείχνουν τον δρόμο (γενικά στη ζωή) και νιώθουν πως αν αφεθούν στα χέρια και στις οδηγίες σας, θα φανούν αδύναμοι.

    3. Η επίμονη ερώτηση “τι έχεις;” 

    Γυρνά από το γραφείο, κουρασμένος και κακόκεφος. Δεν θέλει πολλά πολλά. “Τι έχεις;” ρωτάτε με ενδιαφέρον. “Τίποτα”, απαντά και είναι φανερό πως δε λέει αλήθεια. “Μα πες μου, τι έχεις” επιμένετε εσείς. Οι άντρες όταν έχουν ένα πρόβλημα ειδικά στη δουλειά δεν το επικοινωνούν, το επεξεργάζονται μόνοι τους μέχρι να βρουν τη λύση. Είναι έτσι φτιαγμένοι που θεωρούν πως λέγοντας το πρόβλημά τους, σας ζητούν λύση, ενώ εμείς ξέρουμε πως απλώς θα τους συμπαρασταθούμε και τίποτε παραπάνω. Αν λοιπόν δεν θέλει να πει, αφήστε τον, θα έρθει η στιγμή που αν δεν λύσει το πρόβλημα, θα σας το πει.

    4. Η επίμονη ερώτηση “μ’ αγαπάς;”

    Εδώ μπορούμε να προσθέσουμε και το “τι έχεις” μαζί με το “μ΄αγαπάς;”!Γιατί είναι ερωτήσεις που προέρχονται από τη γυναικεία ανασφάλεια μήπως δεν μ΄αγαπάει πια, μήπως κάτι έκανα λάθος που τον πείραξε, μήπως δε με θέλει πια και του έχει γυαλίσει αυτή τη καινούργια στο γραφείο… Φυσικά κι είναι ωραίο ν΄ανταλλάσσουμε με τον σύντροφό μας λόγια αγάπης και το “μ΄αγαπάς” είναι χαριτωμένο. Είναι όμως εκνευριστικό όταν επαναλαμβάνεται διαρκώς…

    5. Ο θαυμασμός γι’ άλλους άντρες 

    Ωραίος αυτός, γυμνασμένος εκείνος, μην πιάσουμε δε και το θέμα των πρώην… Οι άντρες όσο κι αν δεν το δείχνουν δεν θέλουν να έχουν κανέναν ανταγωνισμό. Δε νιώθουν καλά βρε αδελφέ. Θέλουν να είναι οι καλύτεροι κι εμείς να έχουμε μάτια μόνο γι αυτούς. Κι αυτός απέναντι δεν είναι κούκλος θα πείτε; Είναι, αλλά δεν χρειάζεται να το μοιραστείτε μαζί του, πείτε το σε μια φίλη σας την επόμενη μέρα στον καφέ σας.

    Πηγή: womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δέκα sex tips για να μην έχει μάτια για άλλη!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν το ζευγάρι αρχίσει να βαριέται… Τι κάνουμε;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί μια «δύσκολη» γυναίκα γοητεύει τόσο τους άνδρες;



    ΣΧΟΛΙΑ