ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Καλλιμάρμαρο για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας βρέθηκε ο Παύλος Ντε Γκρες, συνοδευόμενος για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό από τη Μαρί Σαντάλ, αλλά και τη μητέρα του, Άννα Μαρία.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο να κάθεται ανάμεσα στη μητέρα του Άννα Μαρία και τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ.
Για την ξεχωριστή αυτή περίσταση, η Άννα Μαρία επέλεξε μία μπεζ καπαρντίνα με ένα γκρι ριγέ παντελόνι, πορτοκαλί κασκόλ και γκρι μποτάκια. Από την άλλη, η Μαρί Σαντάλ φόρεσε ένα μωβ κοστούμι, με λεοπάρ μποτάκια.
Η Ολυμπιακή Φλόγα παραδόθηκε από την Ελλάδα στην ιταλική αντιπροσωπεία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Μilano Cortina 2026.

Διαβάστε επίσης:
Κωνσταντίνος Αλέξιος Ντε Γκρες: Με ποια ηθοποιό είναι ζευγάρι ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ
Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος Ντε Γκρες: Σπάνια οικογενειακή δημόσια εμφάνιση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύνταξη στα 62 για νοσηλευτές και διασώστες του ΕΣΥ – Ποιοι εντάσσονται στα ΒΑΕ και ποιες είναι οι προϋποθέσεις
- Συμφωνία εκεχειρίας στον Λίβανο – Πλήγμα από την Βουλή των Αντιπροσώπων στις στρατιωτικές πρωτοβουλίες Τραμπ
- Icon Energy (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Εξασφάλισε έσοδα 3,7 εκατ. δολαρίων
- Πληθωρισμός στην Ελλάδα: εισαγόμενο σοκ και εγχώριες ευθύνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.