• LIFE&STYLE

    Πατέρας και γιος κρατούσαν αιχμάλωτα ανήλικα παιδιά στο υπόγειο του σπιτιού τους

    • NewsRoom


    Στην περιοχή Τoledo στο Ohio ένα 13 χρονο κοριτσάκι κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι που ήταν ‘’φυλακισμένη’’ για περισσότερο από έναν χρόνο. Εκείνοι που την κρατούσαν δέσμια ήταν ο πατριός της και ο ετεροθαλής αδελφός της. Η έφηβη κατάφερε να ξεφύγει χρησιμοποιώντας ένα εφεδρικό κλειδί που βρήκε και το έκρυψε μέχρι να φύγουν οι απαγωγείς της από το σπίτι. Οι απαγωγείς Timothy Ciboro, 53 χρονών και Esten Ciboro, 27 χρονών συνελήφθησαν και κατηγορούνται για απαγωγή και εξαφάνιση ανήλικου.

    house 1

    Οι αρχές αναφέρουν ότι το κορίτσι κρατήθηκε αιχμάλωτη και αλυσοδεμένη στο υπόγειο του σπιτιού. Έτρωγε υπολείμματα φαγητών που είχαν μείνει από παλιά στο σπίτι και της έδωσαν έναν κάδο γεμάτο αμμωνία για να πάει στην τουαλέτα. Δύο λιμενάρχες είδαν το κορίτσι να περιφέρεται έξω από το κτίριο του λιμεναρχείου και ήξεραν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

    Το κορίτσι αποκάλυψε επίσης ότι δεν έχει δει τη μητέρα της από το 2012, υποστηρίζοντας πως πήγε στο Λας Βέγκας, αλλά δεν της το είπε. Η μια από τις δύο λιμενάρχες αναφέρουν ότι είναι όμορφο κοριτσάκι και μικροσκοπικό. Όταν τη ρώτησε αν πηγαίνει σχολείο, εκείνη απάντησε πως δεν πρέπει να πηγαίνει σχολείο αλλά να εκπαιδεύεται στο σπίτι.

    Επίσης , είπε: ‘’Αν μιλάμε πάρα πολύ, θα έχουμε πρόβλημα.’’ Η λιμενάρχης της εξήγησε ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και εάν κάτι είναι κακό θα πρέπει να μιλήσει σε κάποιους ανθρώπους για να τη βοηθήσουν.

    house 2

    son 3

    Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, όπου μπήκε μέσα στο σπίτι και βρήκε και άλλα δύο παιδιά μέσα στο σπίτι και ήταν καλά στην υγεία τους. Τα παιδιά ήταν με βρώμικα ρούχα και η ψυχική τους υγεία χρειάζεται υποστήριξη. Οι απαγωγείς συνελήφθησαν την στιγμή που προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν το σπίτι και να διαφύγουν από τη χώρα μαζί με τους δύο μικρότερους γιους της οικογένειας. Μαζί τους είχαν και ένα όπλο. Οι φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι ίδιοι στα social media είναι γεμάτα με ασυναρτησίες και δαιμονικές χειρονομίες.

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/alina-matsa-to-chroma-kirios-ine-afto-pou-me-empnei-ke-me-sineperni-otan-zografizo/46873



    ΣΧΟΛΙΑ