• LIFE&STYLE

    Πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε: «Εγώ είμαι από αυτούς που πήραν τα πολλά από την τηλεόραση»

    ρενος χαραλαμπιδης


    Την αποκάλυψη ότι ήταν ένας από εκείνους που πήρε πολλά λεφτά, στην εποχή της χρυσής τηλεόρασης έκανε ο αγαπημένος ηθοποιός, Ρένος Χαραλαμπίδης. Παρά το γεγονός αυτό, όπως τόνισε, δεν λησμονεί αυτή την εποχή.

    Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο, ομολογώντας ότι, παρ’ όλο που ήταν μέρος των χρόνων της χρυσής τηλεόρασης, τότε δεν το καταλάβαινε.

    ρενος χαραλαμπιδης
    Ρένος Χαραλαμπίδης

    Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι έχει κερδίσει αρκετά χρήματα. Όπως είπε, αυτό ήταν κάτι που έτυχε απλά στη ζωή και την πορεία του. Κάτι που μπορεί να προκαλέσει απορία είναι το παράπονο που εξέφρασε, σχετικά με το ότι, λόγω των μεγάλων επιτυχιών που έκανε στην τηλεόραση, είναι δύσκολο να επιστρέψει σε κάτι πιο «μικρό», παρ’ ότι, όπως φαίνεται, θα το ήθελε.

    «Τότε που δεν είχαμε αντίληψη του οικονομικού μεγέθους, νομίζαμε ότι παίρναμε λίγα. Βέβαια, εγώ για να είμαι ειλικρινής, είμαι από αυτούς που πήραν τα πολλά. Αλλά τι να πω; Μου έτυχε. Είδα το τρένο, πέρασε, ανέβηκα. Μετά κατέβηκα. Έκλεισε ένας κύκλος της τηλεόρασης για μένα και με μεγάλες επιτυχίες, οι οποίες με εμποδίζουν λίγο να επιστρέψω σε κάτι μικρότερο», ανέφερε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Στην τηλεόραση προσλάμβαναν πρώτα το ντεκολτέ μου και μετά εμένα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άννα Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία για τα γενέθλια του αγαπημένου της που «έριξε» το Instagram

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Οι αλλαγές που έκαναν στο Instagram



    ΣΧΟΛΙΑ