• LIFE&STYLE

    Πάσχα στο Λος Αντζελες για Πέτρο Κωστόπουλο και Ηλιάνα Παπαγεωργίου


    Star Walking, Rodeo Drive, Little Tokyo, Chinatown, Dolby Theater, η πινακίδα ψηλά στο βουνόνα εποπτεύει και να προειδοποιεί πως εδώ μια αγιότητα αναγνωρίζεταιαυτή του Hollywood! Los Angeles baby! Μια -αν όχι η πρώτη- από τις ακριβότερες πόλεις του κόσμου! Το λίκνο της διασημότητας, του ονείρου σε μεγάλη οθόνη, η κατασκευή αστέρων και η λατρεία ειδώλων!

    Και η πολυτέλεια! Σπίτια, αυτοκίνητα, ρεστοράν, μπαρ, ρούχα, αξεσουάρ αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, όσο πιο πολύ μπορεί να κοστολογηθεί η πολυτέλεια για έναν σύγχρονο Όλυμπο, εκείνων που μοιάζουν και ζουν σαν θεοί, ξεχνώντας και οι ίδιοι, πως πράγματι δεν είναι! Και ηλιοφάνεια, αιώνιο καλοκαίρι, απεραντοσύνη, χρυσοκόκκινα πυρακτωμένα ηλιοβασιλέματα και αρωματισμένα σούρουπα!

    Ένας πλανήτης μακριά θαρρείς από την βοή του κέντρου της Αθήνας μας, τις συζητήσεις για οικονομική κρίση, τους διακανονισμούς για δάνεια, τα χρέη σε δημόσιο, ΤΕΒΕ, ΔΕΗ, εργαζομένους, τους ολιγαρχίες και τις επιρροές τους, τις εκλογές που να, έφτασαν, τα τέλη κυκλοφορία ξανά και ξανά και τις φορολογικές δηλώσεις ή τον ΕΝΦΙΑ.

    Να γιατί ο Πέτρος Κωστόπουλος, πρώην εκδότης περιοδικών της κατακλυσμιαίας ΙΜΑΚΟ, συντροφιά με την μελαχρινή καλλονή Ηλιάνα Παπαγεωργίου, γνωστή μας από το σόου του Star με τα νέα μοντέλα, που συζητήθηκε γιατί γνώριζε τα πάντα, πετάχτηκε για προσκύνημα στο ιερό Χόλιγουντ, ημέρες της Εβδομάδας Παθών και ανήμερα της Λαμπρής!

    Παντού λατρεύεται ο Κύριος και σε μια από τις πλουσιότερες ορθόδοξες ενορίες του πλανήτη, της Saint Sophia Greek Orthodox Cathedral, ακόμα πιο λαμπρά…

    O χαρούμενος Κωστόπουλος και η σοβαρή Ηλιάνα

    Ώρες μετα την Ανάσταση στην Ελλάδα και τη διάδοση λαμπάδα με λαμπάδα του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα, η Αγία Σοφία του Λος Αντζελες κάνει την δική της μυρωμένη λειτουργία για τη νίκη της ζωής πάνω στο θάνατο!

    Στον εξωτερικό περίβολο του -τεράστιου και ολόχρυσου εντός- ναού, όπου μεγάλοι δωρητές είναι ο Τομ Χανκς και η σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον, με αρωγούς συνήθως την Νία Βαρδάλος και την Τζένιφερ Άνιστον σε επιμέρους ανάγκες της Αγίας Σοφίας, έχει στηθεί η εξέδρα για την λειτουργία, όλο λευκά κεριά, χρώματα και λουλούδια, ενώ η νύχτα είναι από αυτές που η γλύκα της άνοιξης πλανεύει. Πλήθος οι πιστοί, μια εβδομάδα μετά το Πάσχα των καθολικών, των προτεσταντών και των ορθοδόξων που ακολουθούν το παλαιό ημερολόγιο, έχει συγκεντρωθεί για να γιορτάσει την γεμάτη συμβολισμούς στιγμή.

    Εκεί και οι Έλληνες που ζουν μόνιμα στην μεγάλη πολιτεία της Καλιφόρνιας, εργαζόμενοι, άνθρωποι της showbiz ή επιχειρηματίες, όπως οι Φρανσίσκο Βιτάλης, Χρήστος Σιαμέτη -οι οποίοι έχουν και μια μεγάλη φιλία με τον δραστήριο ιερέα της Αγίας Σοφίας, τον πατέρα John Μπάκα. Εδώ, σ’ αυτήν την εμβληματική εκκλησιά με την υπεροχή χορωδία και την μεγαλεπήβολη αρχιτεκτονική, βρίσκονται και αστέρες από την χώρα μας που προσπαθούν για μια διεθνή καριέρα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με μεγάλη κατάνυξη, παρακολουθεί την λειτουργία μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη, όχι με τόση κατάνυξη. Κοντά τους, ευδιάθετος, γιατί ξέφυγε από τα προβλήματα και την εκπομπή του στο Open, ο Πέτρος Κωστόπουλος, που αντί για τη Μύκονο, φέτος προτίμησε έναν μακρινότερο προορισμό, για να αναστήσει. Τι κι αν το κερί στη Πόλη των Αγγέλων κοστίζει καμία 100 δολάρια!

    Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ταξίδι του Πέτρου Κωστόπουλου στην Καλιφόρνια:

    Αξίζει ο κόπος, το μεγάλο ταξίδι και τα λεφτά! Μαζί του, παρέα του, ήταν η εκρηκτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με τη διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, κυρίως σε καταλόγους μόδας, που έμοιαζε συγκεντρωμένη στην θεία λειτουργία, σε αντίθεση με τον συνοδό της, Πέτρο Κωστόπουλο, που δεν έκρυβε την καλή διάθεση και μιλούσε από απόσταση στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, γελώντας χαρούμενος.

    Αν το αναστάσιμο ζευγάρι Κωστόπουλος – Παπαγεωργίου έστησe κάνα ψήσιμο οβελία, με πατροπαράδοτα κλαρίνα την επόμενη, σε κάποια αυλή του Hollywood ή Beverly Hills, στο Bel Air, στο Hidden Hills ή στην Santa Monica όπου τα σπίτια ξεκινούν από τα 3.000.000 δολάρια το πιο μικρό; Λοιπόν, Κωστόπουλος και Παπαγεωργίου ανέστησαν κατά όπως φαίνεται.

    παπαγεωργιου
    Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    Άντε και στα δικά μας!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκινημένος ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον γάμο Κικίλια-Μπαλατσινού: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χορεύει στους ρυθμούς του Κωνσταντίνου Αργυρού (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπόμπολας, Ψυχάρης, Λυμπέρης, Κωστόπουλος: Από την παντοδυναμία στους πλειστηριασμούς και τις ποινικές διώξεις



    ΣΧΟΛΙΑ