• LIFE&STYLE

    Party με ΠΑΣΟΚ vol.2: Το πράσινο ξεφάντωμα έχει γίνει viral

    • NewsRoom


    “Ελλάδα η χώρα του πράσινου ήλιου
    του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, της Καλαμαριάς,
    πατρίδα θρησκεία, σουβλάκι με πίτα,
    του Datsun, Adidas και χάνι της Γραβιάς”

    Σας έλειψαν οι ένδοξες πασοκικές εποχές που τα προβλήματα ήταν μηδαμινά (ή τουλάχιστον έμπαιναν κάτω από το χαλί) και τα χαρτονομίσματα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως χαρτί κουζίνας για να σκουπίσουν την πανάκριβη σαμπάνια που σας έπεσε από το ποτήρι;

    Η λύση είναι μία: “PARTY ΜΕ ΠΑΣΟΚ“! Ύστερα από την παταγώδη επιτυχία του πρώτου event, οργανώθηκε για δεύτερη φορά το pasok-party σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων με σκοπό τη μνημόνευση των χρυσών ημερών της ευημερίας.

    βραδιά-ΠΑΣΟΚ-1-720x381

    Ας πάρουμε μία μικρή γεύση από το χαρμόσυνο event:

    Ωστόσο, αν και ο χώρος ήταν πράγματι πράσινος, οι διοργανωτές επεσήμαναν πως ο στόχος του party δεν είναι η κομματική αποθέωση.

    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων… δεν έχουμε καμία σχέση με πολιτικά και κομματικά…
    Απλά αναπολούμε τις χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ, που τα μαγαζιά ήταν 7 στα 7 γεμάτα κόσμο… «Πάρτυ με ΠΑΣΟΚ»

    Φυσικά τα ΠΑΣΟΚ party έχουν γίνει viral και όχι άδικα. Γιατί αν υπάρχει ένα κόμμα στη σύγχρονη Ελλάδα που μπορεί να υποστηρίξει τη διασκέδαση και το ξεφάντωμα, φυσικά αυτό δεν είναι άλλο από το ένδοξο πάλαι ποτέ σοσιαλιαστικό κίνημα που ίδρυσε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.

    πασοκ party

    Εξάλλου, είναι το μόνο κόμμα, το οποίο έχει συνδέσει τον πράσινό του ήλιο με επικά κομμάτια της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας:

    Απο το “Καλημέρα ήλιε, καλημέρα” ασιοδόξο και αλέγκρο, μακριά από την κατήφεια που μας χαρακτηρίζει σήμερα, στον λαϊκό ύμνο ύμνο, που τραγουδούσε η Ρίτα Σακελαρίου και χόρευε ο Πρόεδρος “Αυτός ο άνθρωπος αυτός” και από το “Carmina Burana” στο “Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες” (3 του Σεπτέμβρη να περνάς, εξού και ο συνειρμός καθώς 3η Σεπτέμβρη του 1974 είναι η ημερομηνία ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ). Και μπορεί τα τραγούδια αυτά να  μη γράφτηκαν αμιγώς για το πράσινο κίνημα, ωστόσο όταν τα ακούει κανείς σκέφτεται “ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ”.

    Party ΠΑΣΟΚ λοιπόν γιατί η ουσία είναι ότι Ανάξιος θε να ΄ναι όποιος ζει, σε τέτοιαν εποχή, δίχως εσένα” (μεταφρασμένος στίχος από το Carmina Burana).

    Και ένα δωράκι για το σπίτι. Από εμάς. Με αγάπη.

     

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/otan-elliniko-internet-mperdevi-tis-vourtses-tis-shakira-afthono-gelio-apo-hoax-made-instagram/75820



    ΣΧΟΛΙΑ