• LIFE&STYLE

    Πάνος Ζάρλας: Στην Μυτιλήνη οι παίκτες του Power of Love για την κηδεία του φίλου τους

    • NewsRoom
    ζαρλας

    Αλέξανδρος Νατσάκος, Πάνος Ζάρλας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κάββαλος


    Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να τελεστεί η κηδεία του άτυχου νέου και πρώην παίκτη του Power of Love, Πάνου Ζάρλα, που έχασε αιφνιδίως τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, που σόκαρε τόσο τους φίλους και συγγενείς του, όσο και τους ανθρώπους που τον είχαν αγαπήσει μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία.

    Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στη Στύψη Λέσβου, τόπο καταγωγής του παίκτη. Εκεί θα βρεθούν, προκειμένου να του πουν το τελευταίο αντίο, η οικογένεια, αλλά και πλήθος φίλων του παίκτη και νικητή του περσινού κύκλου του ριάλιτι αγάπης, που γνώριζαν και αγαπούσαν τον Πάνο.

    Ανάμεσα σε εκείνους που ταξιδεύουν για τη Μυτιλήνη, προκειμένου να συνοδεύσουν τον Πάνο στην τελευταία του κατοικία είναι και μερικοί πρώην συμπαίκτες του 28χρονου από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, με τους οποίους πέρασε πολλούς μήνες ζώντας μαζί και ανέπτυξε ουσιαστικές σχέσεις φιλίας.

    Η Αθηνά Χρυσαντίδου, ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο Αλέξανδρος Νατσάκος, ο Μιχάλης Κάββαλος και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι μερικοί από τους παίκτες που γνωρίσαμε μέσα από το περσινό Power of Love και ταξίδεψαν το βράδυ στο νησί του Πάνου Ζάρλα, προκειμένου να τον τιμήσουν με την παρουσία τους στο τελευταίο αντίο. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram των παικτών, που απεικόνιζαν το ταξίδι τους προς το νησί του άτυχου νέου.

    Δεν αποκλείεται, μέχρι την ώρα που θα τελεστεί η κηδεία, να εμφανιστούν και άλλοι συμπαίκτες του 28χρονου, καθώς όλοι έδειξαν συντετριμμένοι μετά την είδηση του τραγικού συμβάντος. Ο νικητής του Power of Love άλλωστε είχε γίνει αγαπητός σε όλους, ξεχωρίζοντας για το χαμόγελο και τον καλό του χαρακτήρα.

    Παρακάτω είναι οι αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram οι πρώην παίκτες του Power of Love, αποκαλύπτοντας το ταξίδι τους:
    ζαρλας
    Η ανάρτηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου για το ταξίδι της προς τη Μυτιλήνη
    ζαρλας
    Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Νατσάκου για το ταξίδι με τους συμπαίκτες του προς τη Μυτιλήνη
    ζαρλας
    Η ανάρτηση του Μιχάλη Κάββαλου για το ταξίδι με τους συμπαίκτες του στη Μυτιλήνη

    Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, στο νησί της Μυτιλήνης έφθασε και η σορός του άτυχου Πάνου Ζάρλα, συνοδευόμενη από την πρώην σύντροφό του, Στέλλα Μιζεράκη, αλλά και την Αθηνά Χρυσαντίδου, που βρισκόταν στο πλευρό της πρώτης.

     



    ΣΧΟΛΙΑ