• LIFE&STYLE

    Πάμελα Άντερσον: Όλη η αλήθεια για τη ζωή της στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

    • NewsRoom
    Πάμελα Άντερσον

    Πάμελα Άντερσον


    Η Πάμελα Άντερσον ετοιμάζεται να πει την ιστορία της, με τον δικό της τρόπο, σε ένα νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix.

    Η δημοφιλής πλατφόρμα με ένα βίντεο ανακοίνωσε όλες τις σειρές και τις ταινίες που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα από τον Ιανουάριο του 2023.

    Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες είναι και η ταινία-ντοκιμαντέρ για την ζωή της Πάμελα Άντερσον.

    Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης», όπως είναι και ο τίτλος της ταινίας, αναμένεται να διηγηθεί όλη τη ζωή της διάσημης ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένων κάποιων αποκλειστικών πλάνων από τον παρελθόν, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

    Με τα δικά της λόγια, μέσα από προσωπικά βίντεο και ημερολόγια, η Πάμελα Άντερσον μοιράζεται την ιστορία της ανόδου της στη φήμη, τα δύσκολα ειδύλλια και το περιβόητο σκάνδαλο.

    Το ντοκιμαντέρ είναι σε σκηνοθεσία Ράιν Γουάιτ, που είναι γνωστός για τα «Good Night Oppy», «The Case Against 8», «Good OI’ Freda» και «Ask Dr. Ruth».

    Υπενθυμίζεται ότι η ίδια είχε ανακοινώσει τα νέα στα social media της με ένα χειρόγραφο σημείωμα στο επιστολόχαρτο του Netflix που έγραφε τα εξής:

    «Η ζωή μου. Χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο λανθασμένες αντιλήψεις. Κακοί, άγριοι και χαμένοι. Τίποτα για να ζήσω. Μπορώ μόνο να σε εκπλήξω. Όχι θύμα, αλλά επιζώσα. Και ζωντανή για να πω την πραγματική ιστορία».

     Διαβάστε επίσης:

    Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Απορρίπτουν τη “συγγνώμη” της The Sun για το άρθρο του Τζέρεμι Κλάρκσον

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ