• LIFE&STYLE

    To Ρίο είχε και ανδρικό striptease: Παλαιστές ως άλλες femen πέταξαν τα ρούχα τους στην μούρη των κριτών (video)

    • NewsRoom


    Υπάρχουν πολλά είδη διαμαρτυρίας, σαν και αυτή όμως καμιά! Ένας πρόωρος πανηγυρισμός στοίχισε το μετάλλιο στον παλαιστή της Μογγολίας με αποτέλεσμα να “βγάλει” κυριολεκτικά εκτός από τα ρούχα τους προπονητές του.

    Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια της τελευταίας ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, οι προπονητές του Μογγόλου παλαιστή Γκαντζορίγκ γδύθηκαν μπροστά στους κριτές έπειτα από μια απόφαση, η οποία έδινε το χάλκινο μετάλλιο στον αντίπαλό του από το Ουζμπεκιστάν στην κατηγορία των 65 κιλών, Ναβρούζοφ.

    Rio Mongolia

    Στον τελικό των ρεπεσάζ στην πάλη για το χάλκινο μετάλλιο, ο Γκαντζορίγκ αντιμετώπιζε τον Ναβρούζοφ. Με το σκορ στο 6-6, ο Μογγόλος αθλητής πήρε έναν πόντο και απέμεναν περίπου 10 δευτερόλεπτα για να κατακτήσει την 3η θέση. Όμως ο αθλητής άρχισε να πανηγυρίζει και όχι να παλεύει, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει των κανονισμών.

    Rio

    Ο Γκαντζορίγκ και οι προπονητές του πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει και πανηγύρισαν έξαλλα και ασταμάτητα, αντί να παλέψει για τα τελευταία έξι δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δίνει ένα σημείο στον Ουζμπέκο, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα κάτι που ωστόσο δεν έγινε αντιληπτό από την πλευρά του Μογγόλου. Ο διαιτητής όμως τιμώρησε με έναν πόντο τον Γκαντζορίγκ, ο Ουζμπέκος ισοφάρισε σε 7-7 και σε εκείνο το σημείο ξεκίνησε η ανεπανάληπτη διαμαρτυρία.

    Rio

    Όταν οι τελευταίο αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί άρχισαν να διαμαρτύρονται και στη συνέχεια έβγαλαν τα παπούτσια τους τα οποία και τα πέταξαν προς τους κριτές, με έναν εκ των προπονητών να κάνει… στριπτίζ καθώς έμεινε μόνο με το εσώρουχο πάνω στην παλαίστρα.

    Rio

    Το αποτέλεσμα ήταν το γδύσιμο των προπονητών του Μογγόλου μπροστά στο ταπί πετώντας με δύναμη τα ρούχα τους. Έκαναν μάλιστα ένσταση κατά της απόφασης του διαιτητή να δώσει πόντο στον Ουζμπέκο (που ισοφάρισε με αυτό τον τρόπο 7-7 όπως είπαμε νωρίτερα), την έχασαν και το χάλκινο κατέληξε στον Ναβρουζόφ (8-7), αφού πήρε και έξτρα “σημείο” για την απορριφθείσα ένσταση!

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/ipo-vrochi-epese-avlea-tou-rio-elampse-ellada-sti-chrisi-pentada-fetini-parousia-ton-athliton-mas/68512

     

     

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/chriso-stis-anonimes-ikogenies-tis-katerinas-tis-annas-tou-lefteri/68507

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ