• LIFE&STYLE

    Παύση «πυρών» για την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου

    • NewsRoom

    Η Zωή Λάσκαρη με τις κόρες της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου


    Μετατέθηκε για τις 29 Νοεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης για την βίλα της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη, στο Πόρτο Ράφτη, την οποία διεκδικούν οι δύο κόρες της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου.

    Η δικαστική διαμάχη μαίνεται από τον Δεκέμβριο του 2018. Αν και επρόκειτο να εκδικαστεί χθες, Τετάρτη, οι δικηγόροι των δύο πλευρών ζήτησαν αναβολή, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

    Ο «πόλεμος» ξεκίνησε όταν η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έστειλε εξώδικο στην αδελφή της, με το οποίο την καλούσε να της παραδώσει αντίγραφα των κλειδιών της πολυτελούς κατοικίας προκειμένου να τη δείξει σε υποψήφιους αγοραστές. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προχωρούσε σε αλλαγή της κλειδαριάς του σπιτιού, το οποίο πωλείται.

    Λίγες μέρες αργότερα, η Μάρθα Κουτουμάνου απάντησε και εκείνη με εξώδικο υποστηρίζοντας ότι το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη δεν είναι αυτοσυντηρούμενο και τα χρήματα δεν φυτρώνουν σε δέντρο.

    Η ανταλλαγή εξωδίκων συνεχίστηκε, ενώ πριν από ενάμιση περίπου μήνα, η Μαρία Ελένη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία ζητάει να διοριστεί ως προσωρινός διαχειριστής της περιουσίας της μητέρας της, ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Μάκης Σούλης.



    ΣΧΟΛΙΑ