• LIFE&STYLE

    Όταν ο εφοπλιστής συνάντησε την anchorwoman. Ψίθυροι στην Αθήνα για νέο ειδύλλιο


    Λένε πολλοί ότι ο έρωτας είναι τυφλός, ότι δεν κοιτάζει ηλικίες η κοινωνικές τάξεις και πιθανότατα να ισχύει σε πολλές περιπτώσεις, όπως σε αυτή του κ. Μ., γνωστότατου εφοπλιστή που έχει μπει στην έβδομη δεκαετία της ζωή του και της κ. Σ., γνωστότατης δημοσιογράφου με έφεση στις houte couture δημιουργίες και σε συγκεκριμένα αξεσουάρ, που κοσμούν ενίοτε το χέρι της. Αμφότεροι σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στις τραπεζαρίες δια χειρός Paola Navone που κοσμούν τις βίλες του Ψυχικού και των Βορείων προαστίων, έχουν έρθει τις τελευταίες εβδομάδες πολύ κοντά, τόσο που κάποιοι να μιλούν για επικείμενο ειδύλλιο.

    Ο εφοπλιστής με επίθετο ηχηρό που παραπέμπει άμεσα σε γνωστή δυναστεία, θεωρείται bon viveur και ακριβοθώρητος. Η κυρία από την άλλη, έχει γράψει χιλιόμετρα στην τηλεοπτική οθόνη. Το δείπνο τους προ δύο εβδομάδων σε new trend εστιατόριο του Ψυχικού (Tier) , προκάλεσε ουκ ολίγα σχόλια σε αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν η διέκριναν την χημεία ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας. Παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κάτι άλλο, πέρα από την στενή επαφή των δύο κατά το δείπνο στο οποίο συνομιλούσαν σχεδόν συνέχεια χαμογελαστοί, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται ανάμεσα σε δύο ισχυρές όσο και έντονες προσωπικότητες.

    Ο κ. Μ. βρίσκεται πλέον στην διαδικασία του να αποσυρθεί οριστικά από την διοίκηση των εταιριών του Ομίλου του, η οποία έχει περάσει στα χέρια του γιού του, ενώ η κυρία Σ, παραμένει σταθερή στην δημοσιογραφία, εμφανιζόμενη σποραδικά και στην μικρή οθόνη. Έχοντας δύο πρώην γάμους στο ενεργητικό της και ένα ειδύλλιο με γνωστό δημοσιογράφο, διατηρεί στενότατη φιλία με κυρίες της υψηλής αθηναϊκής κοινωνίας, αθλείται καθημερινά και αναζητάει λένε οι καλά γνωρίζοντες την επόμενη στάση στην ζωή της.

    Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο και για ένα δεύτερο δείπνο προ ημερών σε γνωστότατο εστιατόριο με απόλυτη γαλλική εσάνς στο Κολωνάκι, όπου οι δυο τους συγκέντρωσαν ξανά πάνω τους τα βλέμματα των θαμώνων, χωρίς πάντως να νοιάζονται ιδιαίτερα γι’ αυτό. Μάλλον επειδή βρίσκονται και οι δύο σε μια άλλη διάθεση, η οποία μπορεί να αποβεί καταλυτική το επόμενο διάστημα για την προσωπική τους ζωή, αν ισχύσουν για τα καλά τα όσα έχουν αρχίσει να ακούγονται…



    ΣΧΟΛΙΑ