array(0) {
}
        
    
Menu
1.03%
Τζίρος: 940.57 εκατ.

Γερμανία: Ο Βόλφγκανγκ Κουμπίκι εξελέγη αρχηγός του FDP

Media

Βρέθηκε θέση για την Ιρένα Αργύρη (που πήρε συνέντευξη από τον Σαμαρά)

Ιρένα Αργύρη
Comments

Δύο μήνες και δύο ημέρες μετά την προβολή της συνέντευξης από τον Αντώνη Σαμαρά, η Ιρένα Αργύρη βρίσκει θέση στη Ναυτεμπορική TV, όπου αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής Review. Πρόκειται για τη μετάβασή της από τα new media και τις ανεξάρτητες παραγωγές (έχει δική της εταιρεία IRIS Studios) στο περιβάλλον της περιφερειακής – πλην ελεύθερης – τηλεόρασης.

Την εξέλιξη είχε προϊδεάσει το Mononews, το οποίο είχε επισημάνει ότι μετά τη συνέντευξη Σαμαρά «θα ανοίξουν πόρτες». Προς το παρόν, οι πόρτες ανοίγουν σε περιφερειακό επίπεδο, με την αγορά να παρακολουθεί αν αυτό θα αποτελέσει μεταβατικό στάδιο ή τελικό προορισμό.

1

Το χρονοδιάγραμμα, πάντως, είναι σαφές και καταγράφεται: συνέντευξη υψηλού πολιτικού συμβολισμού, δημόσια πρόβλεψη και, δύο μήνες και δύο ημέρες αργότερα, αξιοποίηση στην τηλεόραση. Όχι στα κεντρικά δελτία ακόμη, αλλά σίγουρα κάπου σοβαρά. 

Διαβάστε επίσης: 

Το νέο power move του Κυριακού, ποιος ζητά γενικό διευθυντή ειδήσεων, ο Λιάγκας, ο Αρης και ο Παπαδάκης, η ρήξη του Αλαφούζου και τι είναι το κανάλι «EROTAS»

Κ. Γκίλφοϊλ: Σε brunch στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία η πρώτη συνάντηση με CEOs φαρμακευτικών εταιρειών

Δωροθέα Ιωάννου: Ποια είναι η Ελληνίδα που είναι στις 20 κορυφαίες γυναίκες της παγκόσμιας ναυτιλίας

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Ατζούν, η Χαλ και οι μουσικές καρέκλες στον ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Παπαδρόσος παίρνει τα κλειδιά του ΑΝΤ1, το ραντεβού με Κοσιώνη, κόβεται το Real View, τι τρέχει με τη Ζίνα και ο Γρηγόρης και οι καναλάρχες
Πρόστιμο-σοκ 73,2 εκατ. ευρώ για τηλεπαιχνίδι χωρίς άδεια στην Ισπανία!
Παπαδρόσος στην ΑΝΤ1, η τύχη της Αρτέμιδος, η δικαστική μάχη Ρέβη – Κουρδή με τον ΣΚΑΙ, το τέλος του Survivor, που πάει η Σία Κοσιώνη και τι κάνει ο Σρόιτερ στον Flash
ΣΚΑΙ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου
Στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Παπαδρόσος – Η επίσημη ανακοίνωση
Βασίλης Παπαδρόσος: Κοντά στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 ή σε άλλη υψηλόβαθμη θέση
Από την «τηλεοπτική εξάρτηση» στην «εξάρτηση από την UEFA»: Το γαλλικό ποδόσφαιρο ψάχνει νέο μοντέλο επιβίωσης
Γιατί έφυγε ο Λιαρέλλης από τον ΑΝΤ1, ποιος θα τον διαδεχθεί, τι συμβαίνει με Παπαδρόσο – Κοσιώνη, γιατί ψωνίζει media ο Πολίτης και η Καρυστιανού πάει… Μόσχα
Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Στρατής Λιαρέλλης – Η ανακοίνωση του ομίλου
ΣΚΑΪ: Αναστέλλεται η μετάδοση του Survivor λόγω σοβαρού ατυχήματος παίκτη