• LIFE&STYLE

    ‘Οταν αποτυγχάνουν οικτρά οι πειραματισμοί των celebrities με το photoshop

    • NewsRoom


    Με την έκρηξη της ανάρτησης φωτογραφιών στα διάφορα social media, η πίεση του να τα φαίνεσαι τέλειος αυξάνεται μέρα με την μέρα. Από την αναζήτηση αυτής της τελειότητας δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπουν οι stars της showbiz καθώς ο ανταγωνισμός και το απαιτητικό κοινό τους οδηγεί στην ατέρμονη προσπάθεια κατάκτησης της.

    Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε την αδυναμία που έχουν οι περισσότεροι stars στην κάλυψη των ατελειών τους με την βοήθεια του photoshop. Πολλές φορές όμως, λόγω της έντονης επιθυμία τους να φαίνονται αψεγάδιαστες, πέφτουν στην παγίδα ενός κακού photoshop το αποτέλεσμα του οποίου είναι τις περισσότερες φορές μια παραμόρφωση.

    Από τους φανατικούς θαυμαστές του photoshop, δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια Kardashian, τα περισσότερα μέλη της οποίας χρησιμοποιούν ουκ ολίγες φορές την εφαρμογή του.

    Πρώτη και καλύτερη η Kim Kardashian χρησιμοποιεί την εφαρμογή του photoshop στις περισσότερες φωτογραφίες της, χωρίς να καταφέρνει ωστόσο πάντα να το κρύβει.

    Kim Kardashian

     

     

    Kim Kardashian
    Kim Kardashian

     

    Kyile Jenner
    Kyile Jenner

    To photoshop “κάνει” θραύση ακόμη και στον χώρο των μοντέλων που πολλοί από εμάς θα θεωρούσαν ότι δεν υπάρχει λόγος χρήσης αυτής της εφαρμογής, αφού τα μοντέλα είναι ήδη τέλεια. Κι όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που το διάσημο μοντέλο Miranda Kerr έχει πέσει θύμα ενός κακού photoshop.

    Victoria's Secret Models
    Victoria’s Secret Models

    Στις περισσότερες φωτογραφίες το διάσημο μοντέλο φαίνεται πως έχει “πειράξει” την μέση της για να φαίνεται μικρότερη.

    Miranda Kerr

    Miranda Kerr
    Miranda Kerr

    Από την μάστιγα του photoshop όμως δεν έχουν ξεφύγει ούτε οι διάσημες τραγουδίστριες. Μερικές από αυτές είναι η Beyonce, η Britney Spears και η προκλητική Lady Gaga οι οποίες φαίνεται πως δεν χρησιμοποιούν την εφαρμογή πάντα σωστά με αποτέλεσμα την τελική παραμόρφωση των φωτογραφιών τους.

    Beyonce
    Beyonce
    Beyonce Knowles, Αμερικανίδα τραγουδίστρια
    Beyonce Knowles, Αμερικανίδα τραγουδίστρια

    Britney Spears, pop star
    Britney Spears, pop star
    Lady Gaga, pop star
    Lady Gaga, pop star

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/o-christian-vieri-se-mia-romantiki-apodrasi-mazi-tin-neari-sintrofo-tou-stin-mikono-foto/51088

     



    ΣΧΟΛΙΑ