array(0) {
}
        
    
Menu
-1.27%
Τζίρος: 57.36 εκατ.

Κωνσταντοπούλου: Πού είναι οι βουλευτές της ΝΔ; Θα προσέλθει ο πρωθυπουργός στη Βουλή;

Life & Style

Όσκαρ: H Ακαδημία τίμησε την Ειρήνη Παπά και τον Βαγγέλη Παπαθανασίου

Ειρήνη Παπά και Βαγγέλης Παπαθανασίου
Comments

Κατά τη διάρκεια της 95ης απονομής των Όσκαρ η Ακαδημία μέσα από την ειδική ενότητα «In Memoriam» απέτισε φόρο τιμής σε όλες τις προσωπικότητες από τον χώρο του κινηματογράφου, που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που μας πέρασε.

«Άγγιξαν τις καρδιές μας, μας έκαναν να χαμογελάσουμε και έγιναν αγαπημένοι φίλοι, στους οποίους θα παραμένουμε πάντα αφοσιωμένοι», είπε χαρακτηριστικά ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta), ο οποίος προλόγισε το αφιέρωμα και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στη συμπρωταγωνίστρια του Ολίβια Νιούτον-Τζον (Olivia Newton-John).

1

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Calling All Angels» από τον βραβευμένο με Grammy μουσικό Λένι Κράβιτζ (Lenny Kravitz) στη σκηνή παρουσιάστηκε το βίντεο-αφιέρωμα που περιελάμβανε μεταξύ άλλων τους Ρέι Λιότα (Ray Liotta), Άντζελα Λάνσμπερι (Angela Lansbury), Ράκελ Γουέλς (Raquel Welch), Τζέιμς Κάαν (James Caan) και Τζίνα Λολομπριγκίτα (Gina Lollobrigida).

Ανάμεσά τους ήταν ο Βαγγέλης Παπαθανασίου και η Ειρήνη Παπά. Η τελευταία φωτογραφία ήταν αφιερωμένη στον Ουόλτερ Μίρις (Walter Mirisch) παραγωγό και πρώην πρόεδρο της Ακαδημίας.

Σημειωτέον ο Βαγγέλης Παπαθανασίου έφυγε από τη ζωή στις 17 Μαΐου 2022 στο Παρίσι, ενώ η Ειρήνη Παπά στις 14 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας Πρίγκιπας στην Αθήνα
Γιώργος Λιάγκας για συναυλία Βίσση στο ΟΑΚΑ: Εγώ βρίσκω εισιτήρια κανονικά, ακόμα και φθηνά (video)
Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Σαφάρι στη Νότια Αφρική
Αλλάζει στρατηγική το Netflix με επένδυση δισεκατομμυρίων στα αθλητικά τηλεοπτικά δικαιώματα
Ο Ανδρέας Γεωργίου επιστρέφει στον ΣΚΑΪ
Σοφία Καρβέλα: Οι ευχές στη Δήμητρα Κούστα για τα γενέθλιά της (pics)
Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Σε διαβούλευση το νέο πλαίσιο για τις άδειες περιφερειακών καναλιών – Όροι, κόστος και αυστηροί κανόνες λειτουργίας
H καρέκλα του Δάρα και οι αλλαγές στην ΕΡΤ, οι αργόμισθοι του ΑΠΕ, το σχέδιο Δημητριάδη για τον Σκάι, η μεταγραφή της Νάνσυς και του Θανάση
Αγωνία για τη Μαρί Σαντάλ: Το ατύχημα του γιου της που άλλαξε τα πασχαλινά της σχέδια (φωτο)