• LIFE&STYLE

    Βραβεία Όσκαρ: Η εμφάνιση-έκπληξη της Lady Gaga στη σκηνή

    • NewsRoom
    Lady Gaga

    Lady Gaga


    Η Lady Gaga έκανε την έκπληξη και ανέβηκε τελικά στη σκηνή της 95ης λαμπερής τελετής των βραβείων Όσκαρ στο Dolby Theatre του Λος ‘Αντζελες.

    Ντυμένη στα μαύρα, με ένα T-shirt, σκισμένο τζιν, αθλητικά παπούτσια και σχεδόν αμακιγιάριστη ερμήνευσε το τραγούδι «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick».

    Όπως αναφέρει το Variety ήταν αφιερωμένο στον σκηνοθέτη Τόνι Σκοτ.

    «Το έγραψα στο υπόγειο του σπιτιού μου. Είναι βαθιά προσωπικό τραγούδι. Όλοι χρειαζόμαστε αγάπη στη ζωή μας. Όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κι οι ήρωες μπορεί να κρύβονται παντού. Aλλά μπορεί να ανακαλύψεις ότι εσύ είσαι ο ήρωας του εαυτού σου – ακόμα κι αν μέσα σου είσαι χίλια κομμάτια», είπε συγκινημένη η βραβευμένη τραγουδίστρια πριν ξεκινήσει την ερμηνεία του τραγουδιού που έγραψε μαζί με τον μουσικό BloodPop.

    Στο τέλος της εμφάνισης της δέχθηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό.

    Λίγο ώρα πριν, κατά την είσοδό της στην τελετή η Lady Gaga εντυπωσίασε φορώντας μία αποκαλυπτική ολοκαίνουργια δημιουργία του οίκου Versace από τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνα 2023.

    Σύμφωνα με τη Vogue τη συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα από τη δεκαετία του 1950.

    Μάλιστα, στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ – το οποίο φέτος είναι λευκό – η Gaga έτρεξε να βοηθήσει έναν φωτογράφο να σηκωθεί, μετά από πτώση.

    Διαβάστε επίσης:

    Βραβεία Όσκαρ: Σάρωσε η αντισυμβατική κωμωδία «Τα Πάντα Όλα» – Η λίστα με τους νικητές



    ΣΧΟΛΙΑ