• LIFE&STYLE

    Ως άλλος Τσίπρας, ο Obama χαζεύει με τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας (video)


    O Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο cool Πρόεδρος της Αμερικής. Κατά καιρούς, τον έχουμε δει να χορεύει με τη σύζυγό του, να εμφανίζεται σε τηλεοπτικά shows, να κρατάει τα μωρά συνεργάτιδας του στον Λευκό Οίκο, να βγάζει selfies με μεγάλους και παιδιά.

    Ο Barack Obama, λάτρης της τεχνολογίας, όπως έχει αποδειχθεί, χάρηκε ιδιαίτερα με το δώρο που του έκανε ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής της πασίγνωστης κοινωνικής πλατφόρμας του facebook. Ο Mark, λοιπόν, χάρισε στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, ο Obama τα τίμησε δεόντως. Μάλιστα, ο Zuckerberg δεν παρέλειψε να αναρτήσει μια φωτογραφία του Προέδρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας: “Μια χαρά σε βλέπω κύριε Πρόεδρε! Την επόμενη φορά θα παίξουμε μαζί έναν αγώνα πινγκ πονγκ μηδενικής βαρύτητας :).”

    mark

    Φυσικά, δεν έχει μόνο ο Obama τέτοια προνόμια. Και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και όπως φάνηκε του άρεσαν ιδιαίτερα.

    Σαν μικρό παιδί αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στο τεχνολογικό πάρκο της Σαγκάης. Η εικόνα είναι απολαυστική. To video έχει γίνει viral και έχει δημοσιευτεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με το που φοράει τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, ο Αλέξης χάνεται σε έναν μαγικό κόσμο… Στην έδρα του τεχνολογικού κολοσσού ZTE είδε τα νέα gadget, τα κινητά  και τα υπόλοιπα τεχνολογικά αντικείμενα. Ο πρωθυπουργός φάνηκε να εντυπωσιάζεται ιδιαίτερα με τα κινητά αλλά και με τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας. Φορώντας τα γυαλιά, κοίταζε γύρω και πάνω στον χώρο και έκανε κινήσεις με τα χέρια, δείχνοντας πόσο ενθουσιάστηκε.

    Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά το τέλος της επίδειξης που του έγινε σε ένα κινητό τηλέφωνο, αυθόρμητα χαμογέλασε και είπε: «το επόμενο βήμα είναι να φτιάχνει και καφέ», με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονταν γύρω του να ξεσπάσουν σε γέλια. Ο πρωθυπουργός έβγαλε και selfie με μια υπάλληλο της εταιρείας.

    tsipras

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/viral-vinteo-mee-tin-ikoniki-pragmatikotita-tou-tsipra-video/58927

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/fotografiko-almpoum-tou-barack-obama-aformi-ta-55a-genethlia-tou-apoklistika-sto-mononewsgr/14823



    ΣΧΟΛΙΑ