• LIFE&STYLE

    OPEN TV: Απολύθηκε ο άνθρωπος που ανέβασε στο web tv τη συνομιλία Τσίπρα – Στάη

    • NewsRoom

    Έλλη Στάη και Αλέξης Τσίπρας


    Με μία απόλυση λύθηκε το ζήτημα της διαρροής του off camera διαλόγου μεταξύ της Έλλης Στάη και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο απίστευτος – viral διάλογος της Έλλης Στάη με τον πρωθυπουργό, μεταδόθηκε από το Ράδιο Αρβύλα τη Δευτέρα και μάλιστα η δημοσιογράφος έκανε αρχικά λόγο για προϊόν υποκλοπής.

    Ο Αντώνης Κανάκης απάντησε πως το βίντεο βρέθηκε αναρτημένο στο web tv του σταθμού.  Φαίνεται πως έχει δίκιο, καθώς σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day του Alpha,  αποκάλυψε πως το κανάλι γνώριζε την ύπαρξη του βίντεο και μάλιστα ο άνθρωπος που το ανάρτησε, πιθανότατα κατά λάθος, έχει απολυθεί εδώ και την ημέρα που έγινε γνωστό.

    Συγκεκριμένα η κυρία Μεσσαροπούλου ανέφερε: «Το κανάλι δεν τοποθετήθηκε ποτέ, άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να δουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, στο Open γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό που διέρρευσε το βίντεο έχει απολυθεί, το πρόσωπο που ανάρτησε κατά λάθος το βίντεο στο web tv.

    Το πρόσωπο αυτό έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολύ ώρα στον αέρα, κατέβηκε γρήγορα. Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. Το κανάλι ήξερε αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένει και από την Έλλη Στάη ένα συγγνώμη ο Αντώνης Κανάκης. Ουσιαστικά είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η απάντηση του Ράδιο Αρβύλα: Να πού βρήκαμε το απόσπασμα από την συνέντευξη Τσίπρα στην Στάη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η οργισμένη απάντηση της Έλλης Στάη για τη διαρροή της συνομιλίας της με τον Αλέξη Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ