• LIFE&STYLE

    Όλα όσα συνέβησαν στην πιο… προκλητική απονομή των Brit Awards

    • NewsRoom


    Όλα τα είχε η χθεσινή απονομή των Brit Awards. Εκτός από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν ζωντανά στην 36η απονομή βρετανικών μουσικών βραβείων, είδαμε και την Adele να “κλαίει”, την Rihanna να μας εντυπωσιάζει με την δικιά της εκδοχή του “twerking”, όπως και την προκλητική εμφάνιση μιας άγνωστης γυναίκας που έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να ασχοληθούν μαζί της.

    Αυτή που έκλεψε την παράσταση όμως ήταν ομολογουμένως η σούπερ σταρ Rihanna η οποία ανέβασε τα αίματα στο στο στάδιο 02 του Λονδίνου λικνιζόμενη στον ρυθμό του καινούργιου της τραγουδιού “work” με την συνοδεία του συναδέλφου της και πρώην αγαπημένου της ,Drake. Η χορογραφία του τραγουδιού ήταν ιδιαίτερα σαγηνευτική και κατάφερε να φέρει ακόμη”πιο κοντά” το πρώην ζευγάρι της showbiz.

    Η κυρία που ήταν ντυμένη στα μαύρα με ένα φόρεμα που είχε ελάχιστο ύφασμα, “έκλεψε” τα περισσότερα φλας των φωτογράφων και μας έκανε να αναρωτηθούμε ποια είναι. Η άγνωστη κοπέλα έφτασε ακόμα και να βγάζει φωτογραφία με τους δυο παρουσιαστές της βραδιάς, χωρίς ωστόσο να μην έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα της ακόμα.

    Από την άλλη η συγκίνηση της Βρετανής τραγουδίστριας Adele ήταν μεγάλη καθώς απέσπασε 4 βραβεία χρήζοντας την ως μια από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς. Πιο συγκεκριμένα, η Adele “έβαλε τα κλάματα” όταν η απονομή του τρίτου της βραβείου πραγματοποιήθηκε από το διάστημα με την συνεισφορά του Βρετανού αστροναύτη Tim Peake. Η ίδια ξαφνιάστηκε ευχάριστα και τόνισε ότι το βραβείο αυτό θα την κάνει πιο αγαπητή στον ίδιο της το γιο.

    https://www.youtube.com/watch?v=cDvarbpIuEk

    Από τα βραβεία φυσικά δεν έλειψε και το μουσικό αφιέρωμα στον εκλιπών David Bowie με την εμφάνιση της Lorde επί σκηνής, όπως και με τις ομιλίες αγαπημένων φίλων του τραγουδιστή, όπως της Annie Lennox και του Gary Oldman αφιερώνοντας δυο λόγια για τον μεγάλο καλλιτέχνη.
    Τέλος, από την χθεσινή απονομή δεν θα μπορούσε να λείπει και το ανθρωπιστικό μήνυμα του Chris Martin. Όταν ο τραγουδιστής των Coldplay ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για το καλύτερο βρετανικό συγκρότημα πήρε την ευκαιρία και το αφιέρωσε στους πρόσφυγες ανά τον κόσμο, λέγοντας πως θα μπορούσαμε να ήμασταν εμείς στην θέση τους και εκείνοι στην δική μας.



    ΣΧΟΛΙΑ