• LIFE&STYLE

    Ο Βασιλιάς της Ταϊλάνδης παντρεύτηκε πρώην αεροσυνοδό (pics)

    • NewsRoom


    Την πρώην αεροσυνοδό και νυν στρατηγό, Σουτίντα Βατζιραλόνγκορν, νυμφεύθηκε ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μάχα Βατζιραλόνγκορν. Η αναπάντεχη ανακοίνωση για τον γάμο τους έρχεται πριν την τελετή στέψης του Βατζιραλόνγκορν που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο.

    Ο 66χρονος βασιλιάς Μάχα Βατζιραλόνγκορν έγινε ο συνταγματικός μονάρχης της Ταϊλάνδης, μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2016, ωστόσο, η επίσημη άνοδός του στον θρόνο καθυστέρησε, με το μεταβατικό στάδιο να κρατάει περίπου δυόμιση χρόνια.

    Τα βίντεο από τον γάμο τους μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά μέσα της Ταϊλάνδης αργά την Τετάρτη, δείχνοντας και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και συμβούλους του παλατιού να είναι στην τελετή.

    Ο βασιλιάς εμφανίζεται να ρίχνει ιερό νερό στο κεφάλι της βασίλισσας η οποία είναι πεσμένη στα πόδια του, κατά το ντροπιαστικό έθιμο, και έπειτα το ζευγάρι υπογράφει το επίσημο σύμφωνο γάμου. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κατά την οποία πραγματοποιήθηκε ο γάμος του 66χρονου βασιλιά με τη 40χρονη πρώην αεροσυνοδό.

    Το 2014 ο βασιλιάς διόρισε την Suthida Tidjai, από πρώην αεροσυνοδό της Thai Airways, ως διοικητή στην μονάδα σωματοφυλακής του, ενώ την προήγαγε στον βαθμό του στρατηγού τον Δεκέμβριο του 2016. Για χρόνια υπήρχε η φημολογία ότι η Σουτίντα είχε ερωτική σχέση με τον βασιλιά, όμως το παλάτι ουδέποτε παραδέχτηκε ότι υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ τους.

    Η Σουτίντα είναι η τέταρτη σύζυγος του βασιλιά. Με την τρίτη, τη Σριράσμι, την οποία είχε παντρευτεί κρυφά το 2001, χώρισε το 2014. Στο σύνολο, ο βασιλιάς της Ταιλάνδης έχει παντρευτεί τέσσερις φορές, έχει χωρίσει τρεις και έχει αποκτήσει επτά παιδιά.

    Η Σουτίντα πριν γίνει βασίλισσα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα «σύννεφα» στο Παλάτι; Γιατί Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι έκαναν unfollow την Κέιτ και τον Ουίλιαμ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα με όλο το cast



    ΣΧΟΛΙΑ