• LIFE&STYLE

    Ο Στ. Κραουνάκης εξηγεί γιατί διέκοψε τη συναυλία του για να φωνάξει έξαλλος σε μια μητέρα

    • NewsRoom


    Εξηγήσεις για το περιστατικό κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας του στην Ύδρα έδωσε ο Στ. Κραουνάκης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

    Ο γνωστός συνθέτης, σε έξαλλη κατάσταση, διέκοψε τη συναυλία του, φωνάζοντας προς μια μητέρα, η οποία έτρεξε να μαζέψει τα παιδιά της από το μπροστινό μέρος της σκηνής.  Ο κ. Κραουνάκης —μεταξύ άλλων— είπε στη μητέρα: «Αν έρθει άλλη μάνα μπροστά θα την κουρέψω. Φύγετε, φύγετε κυρία μου. Άστε τα παιδιά ήσυχα, τα έχετε ξεσκίσει, είστε χειρότερες από τα παιδιά. Άστε τα ήσυχα κυρά μου . Τα έχετε τσακίσει. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά με αυτή τη μάνα, πηγαίνετε στη θεσούλα σας. Τσιμουδιά. Έτσι τα κάνατε όλα ζαβά και ψηφίζουν αυτά που ψηφίζουν!»

    Ωστόσο μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ο Σταμάτης Κραουνάκης προχώρησε σε σχετική δημοσίευσε αναφέροντας πως λυπάται για το συμβάν και πως όσοι τον αγαπούν θα καταλάβουν.

    Όπως εξήγησε με ανάρτησή του στο Facebook, τα παιδιά έπαιζαν μπροστά στη σκηνή, χωρίς πάντως να κινδυνεύουν από κάποιο καλώδιο. «Όταν ανέβηκα στη σκηνή η κυρία βγήκε στη μέση του καιρού επιδεικτικά να τα μαζέψει..», εξήγησε ο συνθέτης.



    ΣΧΟΛΙΑ