• LIFE&STYLE

    Σταμάτης Κραουνάκης: Φώναζε έξαλλος σε κυρία που ήταν στη συναυλία του (video)

    • NewsRoom

    Σταμάτης Κραουνάκης


    Ένα περίεργο σκηνικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Σταμάτη Κραουνάκη στην Ύδρα, όταν, καθώς ο καλλιτέχνης τραγουδούσε, διέκοψε ξαφνικά την ερμηνεία του και άρχισε να φωνάζει έξαλλος σε κυρία που βρισκόταν στο κοινό.

    Το στιγμιότυπο βιντεοσκοπήθηκε από κάποιον που βρισκόταν στο κοινό και τραβούσε βίντεο, καθώς ήθελε να απαθανατίσει το τραγούδι, ωστόσο βρέθηκε να βιντεοσκοπεί τον έξαλλο τραγουδιστή, με το βίντεο να γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες.

    Όπως γίνεται κατανοητό από το βίντεο, μια μητέρα, η οποία καθόταν πιο πίσω στο κοινό, προσπάθησε να πλησιάσει τα παιδιά της, που βρίσκονταν πιο μπροστά και φάνηκε ότι τα έσπρωχνε.

    Η εικόνα αυτή, που επαναλήφθηκε αρκετές φορές, φαίνεται ότι στάθηκε αφορμή για να εξοργιστεί ο τραγουδιστής, που διέκοψε απότομα τη συναυλία και άρχισε να φωνάζει έξαλλος προς την μητέρα, ζητώντας της να αφήσει ήσυχα τα παιδιά και να επιστρέψει στη θέση της.

    Ο κ. Κραουνάκης, μεταξύ άλλων, ακούγεται να λέει: «Άστε τα παιδιά ήσυχα, τα έχετε ξεσκίσει. Είστε χειρότερη από τα παιδιά. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά τα παιδιά με αυτή την μάνα».

    Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα έγιναν στη συναυλία του τραγουδιστή:



    ΣΧΟΛΙΑ