• LIFE&STYLE

    Ο πιο χλιδάτος γάμος της χρονιάς: Το νυφικό ζύγιζε 25 κιλά από τα πετράδια, η J. Lopez πήρε 5 εκατ.! (pics + vids)

    • NewsRoom


    O Ρώσος μεγιστάνας, Mikhail Gutseriev, που το περασμένο χρόνο «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της λίστας του Forbes με περιουσία που εκτιμάται στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια, πάντρεψε τον δευτερότοκο γιο του, το Σάββατο 26 Μαρτίου, στη Μόσχα. Φυσικά, ο γάμος, όταν μιλάμε για τέτοια περιουσία, μόνο παραμυθένιος και χλιδάτος θα μπορούσε να είναι. Η Ρωσίδα καλλονή που παντρεύτηκε τον γιο του επιχειρηματία, εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό νυφικό, κεντημένο με πολύτιμες πέτρες, του οίκου Ellie Saab. Το νυφικό, σύμφωνα με πληροφορίες, ζύγισε 25 κιλά (!) από το βάρος των πολύτιμων πετραδιών που το κοσμούσαν.

    GAMOS002Πιο συγκεκριμένα, το μυστήριο έγινε το Σάββατο 26 Μαρτίου, στη Μόσχα και ακολούθησε δεξίωση με 600 καλεσμένους στο Metropolitan restaurant Safisa. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν διάσημοι τραγουδιστές από το γαμήλιο γλέντι. Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν υπό τους ήχους των Jennifer Lopez, Enrique Iglesias και Sting που πληρώθηκαν αδρά για να τραγουδήσουν στη βραδιά. Το μενού περιελάμβανε παραδοσιακές συνταγές από τον Καύκασο, χαβιάρι και σούσι και φυσικά μια τούρτα υπερπαραγωγή που ξεπέρασε τα 2 μέτρα. Όσο για την νύφη; Δεν έχει κλείσει ακόμη τα 20 χρόνια, σπουδάζει οδοντίατρος και ήταν κούκλα μέσα στο μπεζ νυφικό της.

    GAMOS004

    GAMOS005Όπως ήταν αναμενόμενο, η γαμήλια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε άφησε εποχή. Η Ρωσίδα καλλονή που παντρεύτηκε τον γιο του επιχειρηματία, εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό νυφικό, κεντημένο με πολύτιμες πέτρες, του οίκου Ellie Saab. Το νυφικό, σύμφωνα με πληροφορίες, ζύγισε 25 κιλά από το βάρος των πολύτιμων πετραδιών.

    GAMOS006

    Πέντε εκατ. ευρώ ζήτησε η Jennifer Lopez από τον Ρώσο μεγιστάνα για να τραγουδήσει στο γάμο του γιου του

    Προκειμένου να κουνήσει η Λατίνα σταρ, Jennifer Lopez, τους διάσημους γλουτούς της στο γαμήλιο πάρτι, αμείφθηκε με 5.000.000 ευρώ από τον Ρώσο μεγιστάνα. Ο Elton John, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έλαβε 7.000.000 ευρώ, για να δώσει το παρών στο πάρτι.

    GAMOS003Ανάμεσα στους 600 καλεσμένους του ζευγαριού, ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Ινγκουσετίας, Ρουσλάν Αούτσεφ.

    GAMOS008

    Δείτε ακόμα τα βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=Mtu7xLJ4yn4

     

    Διαβάστε ακόμα: Lights out: Αν φοβάστε το σκοτάδι, μη δείτε αυτό το trailer! (vid)

    33786



    ΣΧΟΛΙΑ