• LIFE&STYLE

    O Παναθηναϊκός πάει… ΣΤΟΙΧΗΜΑ μαζί με τον ΟΠΑΠ

    • NewsRoom
    Καλάθης


    Ο Παναθηναϊκός ενώνει τις δυνάμεις του, ακόμη μία φορά με τον ΟΠΑΠ, προβάλλοντας στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας το δημοφιλές παιχνίδι «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ».

    Η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» παρουσιάστηκε σε μία ειδική εκδήλωση ενόψει της νέας σεζόν, στα γραφεία του ΟΠΑΠ, με φορείς και από τις δύο πλευρές να δίνουν το παρών.

    Σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα, ο ΟΠΑΠ και η ομάδα των πράσινων ανακοίνωσαν την κοινή τους πορεία για τα επόμενα δύο χρόνια, η οποία όπως και στο παρελθόν αναμένεται να διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία.

    Ανοίγοντας τη συνέντευξη τύπου, ο σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντέμιαν Κόουπ μίλησε για την ξεχωριστή αυτή χορηγία, ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα και είπε χαρακτηριστικά: “Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, είμαστε χαρούμενοι για αυτή την ξεχωριστή χορηγία και που τον έχουμε μαζί μας. Ευχόμαστε τα καλύτερα για τη νέα σεζόν».

    Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, όταν πήρε το λόγο δήλωσε: «Είμαστε ευτυχισμένοι για αυτή την συνεργασία με τον ΟΠΑΠ. Έχουμε κοινή φιλοσοφία με τον ΟΠΑΠ και μπράβο του που βοηθά την Παραολυμπιακή αποστολή της Ελλάδας στο Ρίο».

    «Ο ΟΠΑΠ είναι πολύτιμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού Superfoods. Είναι ένας από τους πυλώνες του ελληνικού μπάσκετ όλες αυτές τις 10ετίες. Αφού είμαστε εδώ, θέλω να εκφράσω την ευχή να συνεχίσει να στηρίζει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, γιατί είναι για χρόνια αιμοδότης του ελληνικού μπάσκετ» τόνισε ο ο Αργύρης Πεδουλάκης ενώ ο αρχηγός της ομάδας Νικ Καλάθης συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα συνεργασία του Παναθηναϊκού Superfoods με τον ΟΠΑΠ.Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού μπάσκετ και η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ είναι κάτι περισσότερο από μία χορηγία».

    Στην τιμητική αυτή εκδήλωση το παρών έδωσαν ακόμη οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Παππάς, Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μάικ Τζέιμς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/hanjin-shipping-tha-mporesi-na-apofigi-tin-kataschesi-ton-plion-tis-se-kindino-emporevmata-145-dis-dolarion/71732

     



    ΣΧΟΛΙΑ