• LIFE&STYLE

    Παναγιώτης Μπουγιούρης στο mononews: Το θέατρο είναι η σύζυγος και ο φακός η ερωμένη!


    Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ένας από τους πολύ ταλαντούχους και γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, μας κρατά συντροφιά εδώ και πολλά χρόνια μέσα από σειρές που μας έχουν καθηλώσει και μέσα από τις ερμηνείες του σε ρόλους που το κοινό έχει αγαπήσει. Έχει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο, με πολύ σημαντικές συνεργασίες και με εξαιρετικές δουλειές, ενώ φέτος «μοιράζει» τη ζωή του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

    Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης συμμετέχει στην «Επιστροφή», τη νέα κοινωνική-δραματική σειρά του ΑΝΤ1, την οποία έχει αγκαλιάσει το κοινό από την πρώτη μέρα της προβολής της. Μια σειρά με συγκλονιστικό σενάριο, ενδιαφέρουσα πλοκή, δυνατό καστ και με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη σε ένα ρόλο – κλειδί. Επίσης, ο ηθοποιός συμμετέχει στην κυπριακή σειρά εποχής «Γαλάτεια», ενώ τον συναντάμε και στο «Από Μηχανής Θέατρο» στην παράσταση «Το σύνδρομο της άδειας φωλιάς».

    Με αφορμή την συναρπαστική καλλιτεχνική του δραστηριότητα, το mononews.gr είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος μας μίλησε με μεγάλο ενθουσιασμό για τις φετινές του δουλειές.

    Τι ήταν αυτό που σας τράβηξε το ενδιαφέρον και σας έκανε να πείτε το «ναι» στην πρόταση του ΑΝΤ1 για την «Επιστροφή»;

    H επιμονή του Γιάννη Καραγιάννη, που τον ευχαριστώ πολύ και αφού, βέβαια, είχα ήδη δεχτεί, ήταν πολύ συγκινητική η υποδοχή του Αντ1 στο πρόσωπο μου και η υποστήριξη που μου δείχνει μέχρι στιγμής, που οφείλω να ομολογήσω πως με έχει σκλαβώσει!

    Στη σειρά υποδύεστε τον Φίλιππο, έναν μυστηριώδη άντρα που αναπτύσσει σχέσεις με όλους τους χαρακτήρες. Μιλήστε μας για τον ρόλο αυτό.

    Όχι, ακριβώς, με όλους! Η σχέση του είναι με τον Ορέστη Κορωναίο, που υποδύεται μοναδικά ο Αντώνης Καρυστινός! Οι υπόλοιποι χαρακτήρες είναι απλά το μέσο για να φτάσω σε αυτόν και να εκδικηθώ το κακό που μου έκανε! Βέβαια, δεν σας κρύβω ότι απολαμβάνω πάρα πολύ τη συνεργασία μου και με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, που εκτός από υπέροχη γυναίκα είναι και εξαιρετική συνάδελφος!

    Εντοπίζετε κοινά στοιχεία ανάμεσα στον Φίλιππο και σε εσάς; Πού ταυτίζεστε και πού διαφέρετε;

    Ναι, το κοινό είναι η μνήμη! Ο Φίλιππος αποζητά την εκδίκηση εδώ και 20 χρόνια! Έτσι κι εγώ, δεν ξεχνάω ποτέ! Διαφέρουμε στις επιλογές! Εγώ θα τους είχα καθαρίσει ήδη! Χαχαχα!

    Έχετε τεράστια εμπειρία από τις καθημερινές σειρές. Ποια είναι τα καλά και τα κακά του να συμμετέχετε σε μια καθημερινή σειρά;

    Ο αριθμός των μη καθημερινών σειρών που έχω συμμετάσχει, ίσως, είναι μεγαλύτερος! Οπότε έχω την πολυτέλεια να μπορώ να πω, μετά λόγου γνώσεως, ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά! Όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές είναι εξίσου απαιτητικές και κοπιαστικές και απαιτούν τον ίδιο βαθμό προσήλωσης και συνέπειας! Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως δεν ισχύει πια αυτός ο διαχωρισμός, αφού δεν υπάρχει πλέον σειρά παγκοσμίως που να προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα!

    Επίσης, έχετε συμμετάσχει και σε κυπριακές παραγωγές, σε συνεργασία με Κύπριους ηθοποιούς. Πώς σας φάνηκε η εμπειρία αυτή;

    Εξαιρετική! Και έχω την τύχη να δουλεύω με ταλαντούχους και ενθουσιώδεις συναδέλφους!

    Παράλληλα με την «Επιστροφή», εμφανίζεστε στο «Από Μηχανής» Θέατρο στην παράσταση «Το σύνδρομο της άδειας φωλιάς». Τι σας γοητεύει στο θέατρο και τι στην τηλεόραση;

    Το θέατρο είναι η σύζυγος και ο φακός η ερωμένη!

    Ποια είναι τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια;

    Ήδη έχω ξεκινήσει πρόβες για την πρώτη μου σκηνοθεσία στο «Από Κοινού Θέατρο» και φέτος ξεκίνησα και την διδασκαλία στον χώρο «+αίσθημα» και δεν σας κρύβω ότι είμαι κατενθουσιασμένος από την ανταπόκριση των μαθητών!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι δυο νέες εκπομπές που θα δούμε το 2019 στον ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» και «αντίο» του ΑΝΤ1 στο MEGA

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος ο Κανάκης από τον ΑΝΤ1 – Τι συνέβη



    ΣΧΟΛΙΑ