• LIFE&STYLE

    Ο Ντι Κάπριο θέλει να υποδυθεί τον Πούτιν

    • NewsRoom


    Έχει γίνει ξεκάθαρο, πλέον, πως αυτή θα είναι η χρονιά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος μετά την κατάκτηση της Χρυσής Σφαίρας οδεύει ολοταχώς και για το βραβείο Όσκαρ. Ο 41χρονος ηθοποιός, παρ’όλα αυτά, σκέφτεται ήδη τα επόμενα κινηματογραφικά βήματα του, καθώς δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα «Welt» ότι θα ήθελε να υποδυθεί τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.

    Ειδικότερα, ο ίδιος δήλωσε ότι: «Ο Πούτιν θα ήταν μια πολύ, πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Θα ήθελα να τον υποδυθώ».

    Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την πρώτη του συνάντηση με τον Πούτιν το 2010, όταν ο Ντι Κάπριο παρευρέθηκε στο Διεθνές Συνέδριο για τη Διατήρηση του Τίγρη στην Αγία Πετρούπολη. Ο ηθοποιός σχολίασε πως: «Το κεφάλαιο μου διέθετε αρκετά σχέδια για την οικονομική υποστήριξη της προστασίας αυτών των ζώων. Ο Πούτιν κι εγώ μιλήσαμε αποκλειστικά για αυτά τα υπέροχα πλάσματα και καθόλου για πολιτική».

    Το ενδιαφέρον του ηθοποιού, όμως, για τον Ρώσο Πρόεδρο, δεν είναι το μοναδικό, αφού φαίνεται πως τον έχουν μαγνητίσει και άλλες ρωσικές προσωπικότητες, όπως ο Βλάντιμιρ Λένιν και ο Γκρίγκορι Ρασπούτιν. Ο χολιγουντιανός αστέρας δήλωσε πως: «Νομίζω πως θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες ταινίες για τη ρωσική ιστορία, γιατί υπάρχουν κάποιες ιστορίες ανάλογες του Σαίξπηρ. Αυτό είναι πολύ γοητευτικό για έναν ηθοποιό. Ο Λένιν θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Επίσης, θα ήθελα να ενσαρκώσω και τον ρόλο του Ρασπούτιν».

    Είναι φανερή η ιδιαίτερη αδυναμία του 41χρονου ηθοποιού στη Ρωσία, καθώς η γιαγιά του καταγόταν από εκεί, ενώ ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του «μισό Ρώσο».



    ΣΧΟΛΙΑ