ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περίπου 25 μέρες βρίσκεται στη Γαύδο, το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού.
Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο Νίκος Πολυδερόπουλος βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και περιέγραψε πως βιώνει την καραντίνα στο νησί των 150 κατοίκων.
Ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε πως απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο την απομόνωσή του σε ένα μέρος που για 15 ημέρες δεν είχε καν ρεύμα.
Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι το νησί για αρκετές ημέρες, επειδή είχε καθυστερήσει το πλοίο, είχε μείνει και χωρίς φαγητό.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύνταξη πριν από τα 67 για χιλιάδες επιστήμονες
- Χρηματιστήριο: Τα καυτά deals του Σεπτεμβρίου στο ΧΑ με φόντο την αναβάθμιση της αγοράς
- Σταμάτης Τσαντάνης: Κέρδη 43,7 εκατ. δολάρια με δύο εισηγμένες ναυτιλιακές εταιρείες στο εξάμηνο
- Αλλαγές στην αγορά πληροφορικής – Οι μεγάλες δυνάμεις και τα deals που έρχονται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.