• LIFE&STYLE

    Ο μπάτλερ της Νταϊάνα ξεκαθαρίζει ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του πρίγκιπα Χάρι

    • NewsRoom


    Τα βρετανικά μέσα «ξέθαψαν» φήμες δεκαετιών σχετικά με την αληθινή ταυτότητα του βιολογικού πατέρα του γιου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Χάρι. Η κρυφή σχέση που διατηρούσε η Νταϊάνα με τον κοκκινομάλλη λοχαγό του βρετανικού ιππικού, Τζέιμς Χιούιτ και κράτησε για πέντε χρόνια, κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν εκείνος είναι ο πραγματικός πατέρας του Χάρι.

    Ο Χιούιτ είναι ο άνθρωπος που της έμαθε ιππασία και την βοήθησε να ξεπεράσει τον φόβο της για τα άλογα.

    Τις φήμες έρχεται να ξεκαθαρίσει σήμερα, ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, ο οποίος συμμετέχει στο ριάλιτι «I’m A Celebrity… Get Me Out of Here».

    Όταν ρωτήθηκε για την πατρότητα του μικρότερου γιου της Νταϊάνα, «Πιστεύεις πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι παιδί του πρίγκιπα Κάρολου;», εκείνος απάντησε, «Ναι, απόλυτα».

    Μάλιστα, ο 59χρονος τόνισε ότι ο Χάρι γεννήθηκε πριν γνωρίσει η Νταϊάνα τον Χιούιτ.

    Πάντως, και ο ίδιος ο πρώην εραστής της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, που σήμερα ζει απομονωμένος στο Ντέβον, σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στο Channel 7 της Αυστραλίας τον περασμένο Μάρτιο αρνήθηκε πως είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι και δήλωσε: «Αυτά είναι για να πωλούν οι εφημερίδες. Είναι πιθανόν χειρότερα για εκείνον, το καημένο το παιδί».

    Αλλά και ο πρώην σωματοφύλακας της «αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού», Ken Wharfe, στα απομνημονεύματά του διαλύει κάθε πέπλο μυστηρίου για την ταυτότητα του πατέρα του πρίγκιπα Χάρι και επιβεβαιώνει ότι η Νταϊάνα γνώρισε τον Χιούιτ το 1986 σε πάρτι που οργάνωσε η φίλη της Χέιζελ Γουέστ ενώ ο Χάρι γεννήθηκε το 1984.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η βουλιμία, η κατάθλιψη και οι απόπειρες αυτοκτονίας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απίστευτο τρικ της Νταϊάνα για να τρώτε χωρίς να παχαίνετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόνι προσπάθησε να δαγκώσει τον πρίγκιπα Χάρι – Η αντίδραση της Μέγκαν Μαρκλ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ