ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Λευτέρης Πανταζής υποδέχτηκε στο σπίτι του την κάμερα του Happy Day και έκανε μια μίνι ξενάγηση στο πολυτελές του σπίτι. Όπως δήλωσε αυτή η μονοκατοικία ήταν όνειρο ζωής για εκείνον.
«Εγώ το σπίτι μου το είδα στο όνειρό μου. Το ονειρεύτηκα και μετά ήθελα να το κάνω έργο όλο αυτό. 37 χρόνια δουλεύω νύχτα για να χτίσω αυτό το σπίτι των ονείρων μου, στο οποίο μένω 22 χρόνια περίπου», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής για το σπίτι του το οποίο έχει απ’ όλα: τραπεζαρία, μεγάλο σαλόνι, μικρό σαλόνι, διαμπερές τζάκι, πισίνα, πάρα πολλά δωμάτια, τεράστια γκαρνταρόμπα, υπόγειο με μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι και τζουκ μποξ, γυμναστήριο και φυσικά απίστευτη θέα.
https://youtu.be/IO0McAb21KM
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά: Από πειθαρχικό ο δικηγόρος που εμφανίστηκε στην Ευελπίδων με πιστόλι
- Χαλκιδική: Νέο περιστατικό με ανθρώπινα οστά -Βρέθηκαν θαμμένα σε παραλία, στην περιοχή Λυγαριές
- Ο Τραμπ κάνει λόγο για «φιλική εξαγορά» της Κούβας
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Η πλειονότητα των επιχειρήσεων δήλωσε μείωση τζίρου στις χειμερινές εκπτώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.