ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απών από τη Φωλιά των Κου Κου στο Star βρέθηκε χθες ο Κρατερός Κατσούλης εξαιτίας προβλήματος με την υγεία του.
Μιλώντας στην εφημερίδα On Time, ο Κρατερός Κατσούλης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ενώ αναμένεται σήμερα να εμφανιστεί κανονικά στην πρωινή εκπομπή, που συμπαρουσιάζει με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.
«Είχα ένα μικρό λουμπάγκο. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Θα είμαι κανονικά στην εκπομπή», δηλώνει ο ηθοποιός και παρουσιαστής.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Για επίθεση σε περιοχή του πυρηνικού εργοστασίου του Μπουσέρ κάνει λόγο η Τεχεράνη
- Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή σημαίνει στρατηγική ήττα της ΝΔ και της πολιτικής της
- Channel 12: Αυτά είναι τα 14 σημεία της πρότασης Τραμπ για την εκεχειρία του πολέμου – Οι όροι για τον εμπλουτισμό ουρανίου και τα Στενά του Ορμούζ
- Wall Street: Έχασε στο τέλος το θετικό πρόσημο, στο -0,32% έκλεισε ο S&P 500
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.