ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αλίκη Κατσαβού είναι ενεργή στο Instagram και δημοσιεύει στιγμές με τον γιο της στον προσωπικό της λογαριασμό. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια υπέροχη στιγμή, όταν ο γιος της Φοίβος είπε μία από τις θρυλικές ατάκες του αξέχαστου και σπουδαίου Κώστα Βουτσά.
Ο γιος του Κώστα Βουτσά είπε: «Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα». Μία ατάκα του αείμνηστου Κώστα Βουτσά στην ταινία «Κορίτσια για φίλημα».
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.