ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Ατζούν, η Χαλ και οι μουσικές καρέκλες στον ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Παπαδρόσος παίρνει τα κλειδιά του ΑΝΤ1, το ραντεβού με Κοσιώνη, κόβεται το Real View, τι τρέχει με τη Ζίνα και ο Γρηγόρης και οι καναλάρχες
Η Ελένη Χατζίδου βρίσκεται σε καραντίνα όπως όλοι μας και χρειάστηκε τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, για να βάψει τα μαλλιά της.
«Άτιμη καραντίνα?
Τι άλλο θα κάνουμε????
Λίγο πριν την ανάσταση έπρεπε να βάψω μαλλί,μη βγω στο μπαλκόνι κ με τη ριζα ??♀️??
Κ έπεσα στην ανάγκη του @eteoklispavlou!
Η αλήθεια είναι ότι δεν του το χα!τα κατάφερε ομως πολύ καλά!(ευτυχώς βέβαια υπό τις οδηγίες του @konstantinosp_8 )
Αφηστε σχόλιο όσες θα εμπιστευόσασταν τον άντρα η το αγόρι σας να σας βάψει τα μαλλια!Δυσκολα τα πράγματα κορίτσια?», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε και τη βλέπουμε με τη βαφή στο κεφάλι.
Δείτε τη φωτογραφία:
https://www.instagram.com/p/B_ITvr8lFnY/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Global Ship Lease (Γιώργος Γιουρούκος): Νέα παραγγελία πέντε πλοίων αξίας 423 εκατ. δολ. – Ναυπηγεί συνολικά 15 πλοία κοντέινερ
- Φάρμα Μητσόπουλος: Το χοιρινό της ΑΒ αποκτά ονοματεπώνυμο
- Πρώτη δημόσια εμφάνιση σήμερα για το The Ellinikon Sports Park
- ΜΙΔΑ: ΕΝΦΙΑ με βάση τα πραγματικά τετραγωνικά από το 2027 χωρίς αναδρομικούς φόρους για ασυμφωνίες με παλαιά Ε9
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.