• LIFE&STYLE

    Ο Έλληνας, που αποχώρησε από βρετανικό reality μοντέλων, προκαλεί με τις δηλώσεις του


    Το reality show Love Island απασχολεί τις τελευταίες μέρες το τηλεοπτικό κοινό, με διάφορα σκάνδαλα. Μετά την αφαίρεση του τίτλου από τη Miss Μεγάλη Βρετανία, λόγω συμμετοχής της σε σεξουαλικές σκηνές, οι οποίες προβλήθηκαν ζωντανά, στο προσκήνιο έρχεται ένα supermodel, από την Ελλάδα.

    Ο λόγος για τον Daniel Lukakis, μοντέλο ελληνικής καταγωγής, που συμμετείχε στο show και αποχώρησε, μετά από ψηφοφορία του κοινού. Ο πρώην παίχτης είχε δηλώσει πως η συμμετοχή του στο Love Island ήταν περισσότερο ένα ερευνητικό έργο για εκείνον, παρά ένας τρόπος για να γίνει διάσημος.

    Daniel Lukakis 3

    Μιλώντας στη Daily Star Online, το μοντέλο ανέφερε: “Τη συμμετοχή μου στο show την είδα πιο πολύ ως ένα κοινωνικό πείραμα. Ήθελα να δοκιμάσω και να δω. Προφανώς, υπάρχει μεγάλη πίεση προς τους άνδρες στις μέρες μας, εξαιτίας όλου αυτού του φεμινισμού και του μισογυνισμού και σκέφτηκα τί θα γινόταν αν συμμετείχα στο παιχνίδι και φερόμουν σαν ένας πραγματικός κύριος.”

    2 - daniel lukakis

    Και συνέχισε λέγοντας: “Νομίζω ότι αυτό που ήθελα να δείξω είναι ότι μπορεί να υπάρξει ιπποτισμός στις μέρες μας. Βέβαια, συνειδητοποίησα ότι όποιος φέρεται έτσι, θεωρείται περίεργος και αυτό είναι λίγο ντροπή. Είμαστε τόσο προσκολλημένοι στις κοινωνικές φόρμες που υπάρχουν, που δεν σεβόμαστε οτιδήποτε είναι διαφορετικό από αυτές.” 

    Όπως αποδείχθηκε, το κοινό δεν πείστηκε από τις αγνές προθέσεις του μοντέλου και γι’ αυτό αποχώρησε μαζί με την παρτενέρ του, Rachel Fenton. Βέβαια, μπορεί να έφυγε από το παιχνίδι, όμως, φαίνεται πως η καριέρα του τώρα απογειώνεται.

    Rachel Fenton
    Η Rachel Fenton, που αποχώρησε μαζί με το Daniel από το show Love Island

    Ποιός είναι, όμως, ο Daniel Lukakis και πώς έγινε διάσημο μοντέλο;

    Ο Daniel Lukakis γεννήθηκε στην Ελλάδα και έζησε αρκετά χρόνια εδώ, μέχρι τη στιγμή  που αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο και να κυνηγήσει το όνειρό του. Είναι 23 χρονών και έχει σπουδάσει φυσιοθεραπευτής, επάγγελμα με το οποίο δεν ασχολήθηκε ποτέ, αφού τον ενδιέφερε ο εντυπωσιακός χώρος του modeling. Παρά το νεαρό της ηλικίας, ο Daniel έχει συνεργαστεί με πληθώρα γνωστών φωτογράφων και οίκων μόδας.

    1daniel lukakis

    Love island - daniel lukakis

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

    http://www.mononews.gr/san-simera-jaws-tenia-tou-1965-pou-allaxe-tin-istoria-tou-kinimatografou/54775

     

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/orea-proselaves-ena-filo-sou-sti-doulia-tora-ti-kanis-pou-prepi-na-ton-apolisis/54710



    ΣΧΟΛΙΑ